Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ Ή ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, εξαπάτηση του λαού, «κλάμα» για την έξοδο της χώρας από την…

«ευθεία οδό» και άλλα «όμορφα» και «ωραία», αλλά κανείς από όσους βγαίνουν εξοργισμένοι και βρίζουν με χυδαίο συχνά τρόπο τον Έλληνα πρωθυπουργό, δεν μας λένε ποια είναι η αλήθεια αν συνεχιστεί αυτό που έκαναν αυτοί οι ίδιοι επί πέντε χρόνια με τις εντολές των ανθελλήνων τοκογλύφων αφεντικών τους, αυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν μας λένε ότι οι συνταξιούχοι θα αρκούνται στα 250 ευρώ και θα λένε και ευχαριστώ. Δεν μας λένε ότι τα νοσοκομεία θα λειτουργούν πια με το μισό από σήμερα προσωπικό ενώ πολλά σχολεία θα κλείσουν γιατί δεν θα γίνονται καθόλου προσλήψεις, καθώς το κράτος πρέπει να μειωθεί δραστικά, βλέπε να εξοντωθεί. Δεν μας λένε ότι οι τράπεζες ελεύθερες πλέον θα αρπάξουν ότι έχει απομείνει από την μεσαία τάξη και θα εξοντώσουν κάθε επιχείρηση που ακόμα επιβιώνει με τόσες μνημονιακές δυσκολίες. Δεν μας λένε ότι η άμυνα της χώρας θα εξαρθρωθεί καθώς θα πρέπει να μειωθεί το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και δεν θα πρέπει τα ελληνικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από το Αιγαίο αναχαιτίζοντας του Τούρκους γιατί… ξοδεύουν βενζίνη. Δεν μας λένε ότι τα τρόφιμα και άλλα ειδή πρώτης ανάγκης θα αυξήσουν τις τιμές τους έτσι ώστε ο κόσμιος να πεινά πιο εύκολα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Κάποιοι νομίζουν πως ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα τρώει υπερβολικά κουτόχορτο, ότι οι Έλληνες είναι όχι πρόβατα αλλά σκουπίδια που δεν τους αξίζει ούτε… ένας καλός σκουπιδοτενεκές. Κάποιοι ελληνόφωνοι πολιτικοί έχουν τη πεποίθηση ότι θα εξακολουθούν επ” αόριστο να κοροϊδεύουν αυτόν τον κόσμο που τον έριξαν στον γκρεμό και του κατέστρεψαν την ζωή του. Κάποιοι μεγαλόδημοσιογράφοι νομίζουν ότι θα εξακολουθούν να επιβάλλουν στον κόσμο ότι ηλίθιο και παραπλανητικό και παραπληροφοριακό όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιοι καναλάρχες και λεηλατητες του δημοσίου κορβανά νόμιζαν ότι μια ζωή θα είναι στα πάνω και ότι θα κάνουν ότι θέλουν και άσε τον κοσμάκη στην μιζέρια του

Κάποτε όλα αυτά έπρεπε να τελειώσουν. Κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Κάποτε το ποτήρι ξεχειλίζει και η μπόρα της κάθαρσης είναι το αναπόφευκτο επόμενο βήμα.

Κάποτε αυτή η πατρίδα πρέπει να σηκωθεί ξανά όρθια ενώ τώρα σέρνεται μπρούμυτα από τους Ευρωπαίους «σωτήρες» της που τόσα χρόνια την «έσωζαν» με… το μαστίγιο στην πλάτη της. Κάποτε θα πρέπει να ξαναγίνουμε κυρίαρχοι στο σπίτι μας και όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι να βρουν την τιμωρία που τους αξίζει.

Κάποτε στην ζωή έρχεται η ώρα να πεις το μεγάλο ΝΑΙ, ή το μεγάλο ΟΧΙ

Εμείς θα πούμε ένα τρανταχτό, ΟΧΙ! 


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...