Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Δεν έδωσαν οι Έλληνες το 12άρι στον ομοφυλόφιλο της eurovision, αλλά η κριτική επιτροπή.


σχόλιο Γ.Θ : Αυτοί που ψήφισαν, έβγαλαν τον αυστριακό ομοφυλόφιλο στην... 2η θέση.
Όμως αυτοί που ψήφισαν και που συμμετείχαν στο αρρωστημένο και στημένο αυτό πανηγυράκι, δεν είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι στις μάχες και στην ομολογία πίστεως.
Οι πολίτες της Νέας Τάξης δεν έχουν Πατρίδα, ούτε Ιερό και Όσιο, τους κατευθύνει το σατανοκούτι εκεί ακριβώς που ορίζει η νέα αντίχριστη εποχή.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ "ΕΙΔΙΚΗΣ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

Δεύτερη στη σειρά κλήθηκε να ψηφίσει η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και αυτοί ήταν οι βαθμοί που δώσαμε:

Πολωνία 1
Σουηδία 2
Νορβηγία 3
Ελβετία 4
Ουκρανία 5
Ουγγαρία 6
Αρμενία 7
Ολλανδία 8
Ρωσία 10 
Αυστρία 12

Ωστόσο, διαφορετική γνώμη για το τραγούδι που έπρεπε να κερδίσει στην 59η Eurovision είχαν το ελληνικό κοινό που πήρε μέρος στο televoting και η κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EBU, οι Έλληνες τηλεθεατές έδωσαν την πρωτιά στην Αρμενία, τοποθετώντας τη νικήτρια Αυστρία στη δεύτερη θέση. Η ελληνική κριτική επιτροπή έφερε στην πρώτη θέση την Αυστρία, στη δεύτερη την Ολλανδία, ενώ η Αρμενία ήταν στη 12η.

Δείτε στον πίνακα τι ψήφισε κάθε μέλος της επιτροπής και τι το τηλεοπτικό κοινό. Α είναι οι βαθμοί του Βασίλη Απέργη, Β του Κώστα Παντζόγλου, Γ της Ροδάνθης Παπαδέα, Δ του Άγγελου Μακρή και Ε της Μαίρης Συνατσάκη.

κλικ για μεγέθυνση
zappit.gr 

πηγη


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...