Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Πούτιν έθεσε το σχέδιο “Λερναία Ύδρα” σε ισχύ.


Πλήρης δικαίωση του HF! Το σχέδιο Λερναία Ύδρα του Πούτιν σε εξέλιξη
ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Πούτιν έθεσε το σχέδιο “Λερναία Ύδρα” σε ισχύ.

Από το HellasForce
Μόλις χθες σε αποκλειστικότητα σας αποκαλυψαμε την εντολή του Πούτιν για την ενεργοποίηση του κωδικού «Λερναία Ύδρα» ως απάντηση στην σφαγή αμάχων από τους Ουκρανούς.

Το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης είναι προϊόν σοβιετικού σχεδιασμού και είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως για να εξοντώσει από αντίπαλες πολιτικές ομάδες μέχρι ηγεσίες που απειλούσαν την ΕΣΣΔ.

Η υλοποίηση του στοχεύει στην εξόντωση συγκεκριμένων προσώπων που τίθενται ως στόχοι από ειδικό μικτό κλιμάκιο των μυστικών υπηρεσιών, των ενοπλων δυνάμεων, του υπουργείου εσωτερικών και ΥΠΕΞ. Οι στόχοι εντοπίζονται και αξιολογούνται ανάλογα με την επικινδυνότητα, τις ικανότητες και την θέση τους στις ιεραρχίες. Εκτελούνται με οποιονδήποτε τρόπο, από απλή δολοφονία μέχρι πολύπλοκη δολιοφθορά όπως είδαμε στις περιπτώσεις Λιτβινένκο.
Η μοναδική περίπτωση που το σχέδιο απέτυχε ήταν στο Αφγανιστάν επειδή το ισλαμικό στοιχείο δεν είχε ευδιάκριτους ηγέτες αλλά πολυάριθμους φυλάρχους που είχαν κηρύξει τζιχάντ.
Την ίδια μέθοδο χρησιμοποίησε και η Κίνα το 2008-9 για να εξοντώσει τις κεφαλές των ισλαμιστών αυτονομιστών. Τα κατάφερε υποχρεώνοντας τους ισλαμιστές σε ενέργειες άοπλου όχλου κατά αμάχων.
Πριν από λίγο οι Ρωσώφονοι του Σλαβιανσκ έχοντας υποστήριξη των υπηρεσιών κατέρριψαν το ελικότπερο στο οποίο μετέβαινε η ηγεσία των δυνάμεων που επιχειρούν στην Ανατολική Ουκρανία. Νεκρός και ο στρατηγός Vladimir Kulchtsky, που είχε το γενικό πρόσταγμα των επιθέσεων.
Έπεται συνέχεια και με πολιτικούς στόχους.
olympia.gr


Μισθοφόροι από τη Συρία πολεμάνε κατά των ρωσόφωνων στην Ουκρανία
Μισθοφόροι από τη Συρία πολεμάνε κατά των ρωσόφωνων στην Ουκρανία

Περίπου 300 μισθοφόροι οι οποίοι πολέμησαν στην Συρία στο πλευρό των ισλαμοφασιστών, κατά των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσαντ, έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του Κιέβου και μάχονται μαζί με τους ενόπλους του Δεξιού Τομέα, κατά διαδηλωτών και των μαχητών της πολιτοφυλακής στην νότια και ανατολική Ουκρανία.
Σύμφωνα με πηγή του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι μισθοφόροι, οι περισσότεροι των οποίων κατάγονται από την δυτική Ουκρανία, μετά την επιστροφή τους από τη Συρία, εντάχθηκαν στην στρατιωτική επιχείρηση καταστολής που έχει εξαπολύσει το Κίεβο κατά των αυτονομιστών στα νοτιανατολικά της χώρας.
Δεκατέσσερις νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες
Δεκατέσσερις στρατιώτες νεκροί είναι ο απολογισμός της κατάρριψης ελικοπτέρου του ουκρανικού στρατού από δυνάμεις των φιλορώσων αυτονομιστών.
Την ανακοίνωση για τα θύματα της εκτεταμένης ειδικής επιχείρησης καταστολής που διεξάγει στη ανατολική Ουκρανία το Κίεβο από την περασμένη Δευτέρα έκανε ο προσωρινός πρόεδρος της χώρας Α. Τουρτσίνοφ, συμπληρώνοντας πως μεταξύ των νεκρών είναι και ένας στρατηγός του ουκρανικού στρατού.
Από την πλευρά τους εκπρόσωποι των μαχητών της πολιτοφυλακής μιλούν για κατάρριψη δύο ελικοπτέρων, στο Σλαβιάντσκ, στην περιοχή του Ντονέτσκ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι μάχες συνεχίζονται κοντά στην τοποθεσία Σεμιόνοβσκ.
 

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_397.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...