Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης.


σχόλιο Γ.Θ : Θα μείνει στην ιστορία γνωστός για τη συνεργασία του με τον Σαμαρά, τον Τούρκογλου και τους γερμανούς.
 
Την παραίτηση του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης. Υπενθυμίζεται ότι την παραίτησή του είχαν ζητήσει στελέχη της ΔΗΜΑΡ... όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Βασίλης Οικονόμου, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γίνει αποδεκτή από την Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το επόμενο Σάββατο.

Και τούτο διότι η πλειονότητα των στελεχών της ΔΗΜΑΡ θεωρούν αναγκαία την αλλαγή της πολιτικής γραμμής της ΔΗΜΑΡ, η οποία είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί χωρίς τη συναίνεση του κ. Φώτη Κουβέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του κ. Κουβέλη έχει ως εξής:

«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.

Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις».
 
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...