Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τραγωδία λίγο πριν από την "αγιοποίηση" των δύο παπών-Σταυρός καταπλάκωσε Ιταλό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν από την κυριακάτικη "αγιοποίηση" των δύο παπών στο Βατικανό. Ένα γεγονός που έρχεται να προστεθεί στην επίθεση από κοράκια στα περιστέρια του πάπα Φραγκίσκου και να ενισχύσει την πεποίθηση πως πρόκειται για...
οργή Θεού! 
Το θύμα στην προκειμένη περίπτωση λεγόταν Μάρκο Γκασμίνι, και βρήκε τραγικό θάνατο στις 25 του μηνός, δύο μέρες πριν από την "αγιοποίηση", στο χωριό Cevo στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια μιας τελετής πρός τιμήν του πρώην παπά!
O 21χρονος Ιταλός βρήκε αιφνίδιο και τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από ένα γιγάντιο σταυρό, που χτίστηκε για να τιμήσουν την ανάμνηση τη επίσκεψης του εκλιπόντα πάπα Ιωάννη Παύλου του Β ' στην περιοχή το 1998.
Ο 30 μέτρων ύψος σταυρός, που ζύγιζε 600 κιλά, έπεσε στο άτυχο θύμα, κατά τη διάρκεια τελετής στο ιταλικό χωριό της Cevo, κοντά στην Μπρέσια, λίγο πριν από την αγιοποίηση του Πάπα την περασμένη Κυριακή.Ο Γκασμίνι έπαιρνε τις φωτογραφίες μεφίλους του όταν κατέρρευσε ο σταυρός. Πέρα από τον τραγικό θάνατο του νεαρού άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε.
Σε μια παράξενη σύμπτωση, προέκυψε ότι ο Γκασμίνι ζούσε σε ένα δρόμο που είχε πάρει το όνομά του είναι από έναν άλλο Πάπα - τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ - ο οποίος επίσης "αγιοποιήθηκε" την Κυριακή.
agioritikovima

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...