Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Συνελήφθησαν τρεις ουκρανοί πράκτορες στο Ντόνετσκ. (βίντεο)

Τρία μέλη της Ουκρανικής ειδικής αντιτρομοκρατικής μονάδας "Alpha" συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής...
στην περιοχή του Ντόνετσκ, εν μέσω της εισβολής των στρατιωτικών του Κιέβου,  στις πόλεις που ελέγχονται από τις δυνάμεις που τάσσονται υπέρ της ομοσπονδιοποίησης.

Ο διοικητής των δυνάμεων αυτοάμυνας της Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Igor Strelkov, επιβεβαίωσε την αναφορά ότι τρία μέλη του "Alpha", ομάδας ειδικών τακτικών επιθέσεων της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (SBU), τέθηκαν υπό κράτηση στην πόλη της Gorlovka, στην περιοχή Ντόνετσκ.


Το έργο τους φέρεται να ήταν να απαγάγουν έναν από τους ηγέτες της δύναμης αυτοάμυνας, Igor Bezler, του οποίου η ομάδα ελέγχει το τοπικό αστυνομικό τμήμα στην Gorlovka, αλλά αντ 'αυτού συνελήφθησαν οι ίδιοι.


Οι συληφθέντες ελέγχθησαν και με δεμένα τα μάτια μεταφέρθηκαν σε κοντινή τοποθεσία στο Slavyansk, όπου τα όπλα τους, τα έγγραφα και οι ταυτότητές τους, καθώς και άλλα αντικείμενα, προβλήθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι κρατούμενοι αξιωματικοί αποκάλυψαν ότι στην πόλη έχει διεισδύσει μια ειδική μονάδα που αποτελείται από επτά άνδρες.


Επιμέλεια μετάφραση
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
http://rt.com/news/155136-agents-captured-donetsk-ukraine/ 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...