Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου.

σχόλιο Ρωμαίικος : Αν σκοτώνανε τον Αλβανό, θα είχε καεί όλη η Ελλάδα...
Αχ, αυτό το ψευτορωμαίικο...
Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα και καλό Παράδεισο στο παλικάρι.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Αντρέας Ντίνης

Τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο στις φυλακές Μαλανδρίνου...
καθώς λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι ένας Αλβανός βαρυποινίτης ονόματι Καρέλι Ιλία, επιτέθηκε με μαχαίρι στον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη και τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο κρατούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει «Αφού δεν με αφήνετε να δω τη μάνα μου θα πάρω τη ζωή ενός από εσάς» και εν συνεχεία έβαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και έκοψε την καρωτίδα του σωφρονιστικού υπαλλήλου τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατάδικος είχε υποβάλει αίτημα για χορήγηση αδείας προκειμένου να επισκεφτεί την μητέρα του, η οποία δεν του χορηγήθηκε και θεώρησε υπεύθυνο τον άτυχο υπαρχιφύλακα.

O υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Άμφισσας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Τσιρώνης  ήταν πατέρας δύο παιδιών και καταγόταν από το Αγρίνιο.

Το τελευταίο διάστημα στις φυλακές έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας με βάση πληροφορίες για πιθανή αναταραχή λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης που έχει σχέση με την σύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκκό.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έξω από τις φυλακές του Μαλανδρίνου υπάρχει ισχυρή διμοιρία ΜΑΤ.

http://www.zougla.gr/greece/article/tragodia-stis-filakes-malandrinou

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...