Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ἄν εἶναι Δυνατόν! Ἔφεραν τόν Τοῦρκο ἡγέτη Ταλἀτ νά μιλήσει στά ἐλεύθερα Κυπριακά ἐδάφη ἀνήμερα τῆς 25ης Μαρτίου!

http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/18535/elam__slider.jpg
σχόλιο Γ.Θ : Αυτή ήταν η τιμή στην μνήμη αυτών που έδωσαν την ζωή τους για την Ελευθερία από τον τούρκο δυνάστη. Όπως και οι όμοιοί τους, οι οικουμενιστές, χρησιμοποιούν τώρα αγαπολογίες και όποιος τολμήσει και διαφωνήσει μαζί τους τον βαφτίζουν ακραίο, εθνικιστή, ζηλωτή και περιθωριακό. Την ίδια χολή και κακία θα έβγαζαν αν ζούσαν στις ημέρες του '21 κατά των ηρώων της Εθνεγερσίας.


Ο καθεστωτικός - δοσιλογικός βοθροτύπος γράφει για το γεγονός:
Μέλη του ακροδεξιού εξωκοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΑΜ επιχείρησαν την Τετάρτη το βράδυ να ματαιώσουν συγκέντρωση στη Λεμεσό με ομιλητή τον Τουρκοκύπριο πολιτικό, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Λευκωσία, Τζον Κόνιγκ.
Φορώντας κράνη, εισέβαλαν στο δημοτικό πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολωμονίδης», σπάζοντας τις γυάλινες εισόδους, φωνάζοντας συνθήματα και ύβρεις, ενώ έριξαν κροτίδες και αναμμένο πυρσό.
Αρχικά απώθησαν τους αστυνομικούς και μπήκαν στην αίθουσα, τραυματίζοντας ένα Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους απομακρύνουν και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά. Η αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις- δύο ανδρών και μιας γυναίκας.
Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, ζήτησε πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και υποβολή έκθεσης το συντομότερο, τονίζοντας ότι τέτοια επεισόδια πλήττουν τη δημοκρατία και το δικαίωμα έκφρασης.
Άφησε ακόμη αιχμές εναντίον της ηγεσίας της αστυνομίας ότι δεν τον είχε ενημερώσει ούτε για την προγραμματισμένη εκδήλωση και τα μέτρα, που θα λαμβάνονταν, ούτε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν. Είναι η πολλοστή φορά, είπε, που η ηγεσία της Αστυνομίας και ειδικότερα ο αρχηγός της δύναμης, δεν με ενημερώνουν για εκδηλώσεις και επεισόδια. Ενημερώνομαι εκ των υστέρων, ανέφερε, και αυτό είναι απαράδεκτο.

Πηγή: ΑΜΠΕ


http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2014/03/25_27.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...