Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΡΣΙ ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ 25ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΕ 16 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ


σχόλιο Γ.Θ : Να εύχονται τα καθάρματα του ισλάμ να λειτουργήσουν οι Πνευματικοί Νόμοι και να έρθει η παιδαγωγική τιμωρία που τους χρειάζεται μαζί με την Μετάνοια γιατί αλλιώς θα κάνουν παρέα στον δαιμονισμένο ψευτοπροφήτη τους στην κόλαση.

13 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ KASSAB 80 ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ
«H ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ
Bρυξέλλες Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Ισλαμιστές δοφόνησαν την 25χρονη χριστιανή Mαρία Sameh George στο Κάιρο. Η κοπέλα ζούσε ακριβώς δίπλα από εκκλησία στο Ain Shams του Καΐρου, όταν ένας έξαλλος σε θρησκευτική έξαρση διαδηλωτής των Αδελφών Μουσουλμάνων σταμάτησε βίαια το αυτοκίνητο της.
Ο όχλος έσπευσε να εκτονώσει τα πιο βάρβαρα ένστικτά του στο ανυπεράσπιστο θύμα. Έσυραν δια της βίας της νεαρή χριστιανή έξω από το αυτοκίνητό της την ξυλοκόπησαν με μένος έως θανάτου και την αποτέλειωσαν με 16 μαχαιριές. Η χαριστική βολή ήταν εξίσου επώδυνη. Τα φροιδοισλαμιστικά ένστικτα ξεσπάθωσαν κατά της Μαρίας. Την …
στραγγάλισαν. Στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο της.


Εάν φοράς σταυρό σε ισλαμική χώρα, κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή.
Η Μαρία ήταν ένα από τα 5 θύματα των ισλαμιστών στην κινητοποίησή τους που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ημέρα της ιερότερης προσευχής των μουσουλμάνων.
Η κοπτική κοινότητα σοκαρισμένη από αυτή τη νέα απρόκλητη επίθεση έχει ζητήσει την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης,την άμεση προσαγωγή στις αρχές των ενόχων καθώς και την παραδειγματική τους τιμωρία . Η κηδεία της Μαρίας έγινε το πρωί του Σαββάτου.(blogcopte.fr,Μaspero Youth Union,Wataninet.com)
Στο άλλο ισλαμοχριστιανικό μέτωπο της Ανατολής όπως καταγγέλει η χριστιανική οργάνωση Barnabas Fund που διοχέτευσε βοήθεια σε Συρία και στο Kassab σ΄άρθρο της την Πέμπτη δεν κατόρθωσαν όλοι οι χριστιανοί αρμένιοι του Kassab να διαφύγουν από το μένος των ισλαμιστών.Οι τρομοκρατικές οργανώσεις Τζαμπχάτ αλ Νούσρα , Sham al-Islam και Ansar al-Sham που σχετίζονται με την Al-Qaïda κατέλαβαν την περιοχή μετά την μαζική εισβολή μαχητών τους με την κάλυψη των τουρκικών δυνάμεων που εδρεύουν στην τουρκοσυριακή μεθόριο. «80 χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής σφαγιάσθηκαν ενώ τουλάχιστον 13 αποκεφαλίστηκαν.Πιθανότατα μια δεκάδα χριστιανικών οικογενειών είναι ακόμη υπό την ομηρία των ξένων εισβολέων κατακτητών.Το τούρκικο καθεστώς πρέπει να θεωρηθεί συνυπεύθυνο αυτής της νέας σφαγής των χριστιανών γιατί αντικειμενικά διευκόλυνε το πέρασμα σε συριακό έδαφος των δολοφόνων ισλαμιστών.» (Observatoire de la christianophobie 30/03/2014 σε άρθρο του που τιτλοφορείται Kassab : 80 χριστιανοί σκοτώθηκαν, 13 αποκεφαλίστηκαν από τους ισλαμιστές)
Ήδη από τις 26/03/2014 το Shoebat.com μεταφέρει την είδηση «της βάρβαρης σφαγής στο συριακό αρμενικό χωριό του Kessab από μουσουλμάνους που στάλθηκαν από την Τουρκία και σφαγίασαν 80 χριστιανούς”. Στις 28/03/2014 επανέρχεται για να επιβεβαιώσει ότι οι μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν εν ψυχρώ 13 χριστιανούς ομήρους. Ενώ όσο για τον καταλογισμό ευθυνών επισημαίνει ότι η αλήθεια είναι ότι η τουρκική κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τη σφαγή και τον μαζικό αποκεφαλισμό των αρμένιων χριστιανών.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...