Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Θαύμα! "Ντυμένος Κεφαλογιάννης" ζητά την ευλογία Πατριάρχου για τις επερχόμενες εκλογές!

σχόλιο Γ. Ανεστόπουλος: Ο Κεφαλογιάννης μετέφερε τη στήριξη Σαμαρά στον Οικουμενικό Πατριάρχη (όπως επίσημα ειπώθηκε); Ή μήπως προσπαθούν να "μαζέψουν τα προκλητικά ασεβή ασυμμάζευτα" της "έτερης Κεφαλογιάννισας Καππαδόκισας" της (φιλο)Ισλαμίζουσας;

  
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Προεκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Μ. Κεφαλογιάννης μετέφερε τον χαιρετισμό, τον σεβασμό και την αγάπη του έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά διαβεβαιώνοντας τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη για την αμέριστη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για το οικουμενικό έργο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει διεθνώς.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου οι οποίοι συμμετέχουν στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης άκουσε με συγκίνηση τον Παναγιώτατο να μιλά για τη προσπάθεια του Πατριαρχείου να διατηρήσει ζωντανό τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό στην Βασιλεύουσα, μέσα από πολλές δυσκολίες, τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού μας Πατριάρχη για την Παγκόσμια ειρήνη και την καταλλαγή απέναντι στον Θρησκευτικό φανατισμό, την προστασία του Περιβάλλοντος και την Οικολογία.


 


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...