Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Το Ισλάμ επελεύνει και κάποιοι στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες παντρεύουν ομοφυλόφιλους...

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η Ευρώπη θα γίνει γρήγορα Ευραβία και τότε να δούμε τι «ελευθερίες» θα έχουν οι μειονότητες...


Δύο τύποι, ο Βενσάν Ομπέν και ο Μπρυνό Μπουαλό, «παντρεύτηκαν» στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Μονπελιέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «οι δυο γαμπροί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά στη δήμαρχο της πόλης, τους συγγενείς και τους φίλους τους, καθώς και δημοσιογράφους».

Την ίδια ώρα κι ενώ στη Γαλλία συνεχίζονται οι επεισοδιακές διαδηλώσεις κατά της παρακμιακής πολιτικής, καθώς κάποιοι αντιστέκονται ακόμα, οι μουσουλμάνοι παρακολουθούν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες να βυθίζονται, θεσμικά πια, στον ελευθεριακό βούρκο. Και τρίβουν τα χέρια τους, καθώς οι αντιστάσεις, όπως φάνηκε και στη Σουηδία, είναι πλέον σχεδόν ανύπαρκτες.
Και είναι έτοιμοι, με ορμητήρια τα τεμένη, να επιβάλλουν τους κανόνες τους στις γειτονιές των ευρωπαϊκών πόλεων: μαντίλες, απαγόρευση του αλκοόλ, όχι σκυλιά, σαρία και βάλτε.
Και όλα αυτά με σύμμαχο τούς «προοδευτικούς», που δεν καταλαβαίνουν πως σαν φορείς της παρακμής, θα μπουν πρώτοι στο στόχαστρο των ισλαμιστών. 

http://trelogiannis.blogspot.gr
http://www.elkosmos.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...