Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Άννα, μη φεύγεις από το ΠΑΣΟΚ! Στάσου! Στάσου μύγδαλα!

σχόλιο Γ.Θ : Αν νομίσουν ότι θα την γλυτώσουν, επειδή εγκαταλείπουν το πράσινο καράβι του πασόκ, που βυθίζεται, είναι γελασμένοι. Ακόμα και αν το διαλύσουν το πράσινο μαγαζάκι τους ή δεν μπορέσουν να μπουν στην επόμενη βουλή... θα πληρώσουν για όλα τα δεινά, που πρόσφεραν στην Πατρίδα και με τόκο.του Στρατή Μαζίδη
stratisΗ Αννα Διαμαντοπούλου. Μας κούνησε είπε το δάκτυλο και τώρα επιθυμεί να βιώσει την ταπείνωση. Την άκρα ταπείνωση. Ίσως λοιπόν μια καλή αρχή θα ήταν να της κουνήσουμε κι εμείς κάποιο δάκτυλο. Όχι το δείκτη όμως.
Να φύγει η τρόικα, να έρθει η ανάπτυξη, σε λίγο η Αννα θα μας μιλήσει και για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Ίσως να κάνει και κόμμα όπως μας προϊδέασε, πχ την Τρύπια Δεκάρα.
Αν είναι δυνατόν!
Κατά τα λοιπά η ταπείνωση τη μάρανε.
Αλήθεια κα Αννα μας έχω μια απορία. Αν είχε σπάσει ο εξαποδώ το ποδάρι τους και ήσουν στη βουλή, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δε θα συνέχιζες να ψηφίζεις;
Άσε λοιπόν την ανθρωπιά στην άκρη γιατί όταν μας βίαζες παραφύση κάθε μέρα μια χαρά απολάμβανες τα προνόμιά σου και υποστήριζες στα παράθυρα το έγκλημα.
Κι αν στα αλήθεια έχεις αλλάξει κα Διαμαντοπούλου τότε καλά θα κάνεις να μην ασχοληθείς ξανά με την πολιτική. Αρκετά…προσέφερες. Καλύτερα λοιπόν αφού έχεις τύψεις να ασχοληθείς με αυτούς που ΚΑΙ εξαιτίας σου σήμερα ζουν ρακένδυτοι στους δρόμους.
Πεδιον δόξης λαμπρόν ξανοίγεται μπροστά σου!

http://freepen.gr/2013/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...