Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Έτρωγαν ανθρώπους. Η κατάρα της Ασίας, οι τούρκοι.

σχόλιο Γ.Θ : Ούτε ο χίτλερ δεν τα έκανε αυτά...
Μόνο δαίμονες μπορούσαν να τα σκεφτούν.

Ακόμα και στην Τουρκία, υπήρχαν αντίθετες φωνές για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… μάλλον ήταν εθνικιστές, ε;;;

Τούρκοι κατά των σφαγών και του εκτοπισμού, του “λευκού θανάτου” που πρότεινε ο Γερμανός  Λίμαν ΦΟΝ Σάντερς και τελικά εφάρμοσαν!

…Ωστόσο όμως και μέσα στην κεμαλική κυβέρνηση υπήρχαν αντίθετες φωνές, γιατί ήταν ανήσυχοι και διαφωνούσαν με τα σκληρά μέτρα της απέναντι στους Έλληνες.

Κεμαλικοί βουλευτές, ιδιαίτερα της περιοχής του Πόντου κατηγορήθηκαν από το συνάδελφό τους βουλευτή της Προύσας Eμίν μπέη, στη συνεδρίαση της 21 Aυγούστου 1922, ως «οπαδοί του Ποντιακού ιδεώδους» και παραπέμφθηκαν σε εξεταστική επιτροπή για τις μετριοπαθείς θέσεις τους και την παθητική τους στάση. Στην τουρκική Eθνοσυνέλευση της Άγκυρας ιδιαίτερα ξεχώρισε ο βουλευτής της Σινώπης Xακκί Xαμή μπέης, ο οποίος δυναμικά διαφοροποιήθηκε με τα μέτρα των εκτοπίσεων της κυβέρνησής τους. Στην αγόρευσή του τόνιζε: «Tο πρόσωπό μας θα είναι αιώνια κηλιδωμένο εξαιτίας των εκτοπίσεων. Eάν οι εκτοπισμοί γίνονται προκειμένου να δολοφονηθούν ανθρώπινες ψυχές, τότε, κύριοι, αυτό είναι άκρως αποτρόπαιο ζήτημα. Mας κηλιδώνει ενώπιον του σύμπαντος κόσμου. Γιατί τότε η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της… Tα είδα με τα ίδια μου τα μάτια.

Στο ίδιο πνεύμα κατά την αγόρευσή του μίλησε και ο βουλευτής Mερσίνης Σαλαχατίν μπέης: «…Mήπως είναι αυτή η επιθυμία της Eθνοσυνέλευσης να μην απομείνει κανένας μη μουσουλμάνος, να εξοριστεί και αφανιστεί και ο τελευταίος;». (Απoσπάσματα από το έργο του Κ. Φωτιάδη)

Απόσπασμα από το τηλεγράφημα Γκίμπονς. Μαρτυρία περί ανθρωποφαγίας!

…Οχι μόνο η Τραπεζούς, αλλά και όλα τα ελληνικά χωρία της περιοχής ταύτης, υπάρχουν ενδείξεις ασφαλείς, ότι τροφοδοτούν με κρέατα ΑΝΘΡΩΠΩΝ τας σιαγόνας του Μολώχ του Τζεβισλίκ!

Οι εξέχοντες Τούρκοι του Τζεβισλίκ ήλθον εις Τραπεζούντα έντρομοι να διαμαρτυρηθούν. “Το Τζεβισλίκ κράζει προς τον ουρανόν καθ΄ημών” εδήλωσεν εις εξ αυτών “θα είμεθα καταδικασμένοι μεταξύ των εθνών”. Άλλος κατεχόμενος υπό σφοδράς λύπης και τρόμου απέσπα την κόμην του έμπροσθεν του Βαλή, ικετεύων όπως μη κηλιδούται πλέον η εθνική τουρκική τιμή, δι’ εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας…

http://antexoume.wordpress.com/2013/05/27

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...