Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας διαδήλωσαν μετά τις 3 το μεσημέρι στο Πεδίο του Άρεως πάνω από 3000 πολίτες σε ογκώδη συγκέντρωση εναντίον του ηλεκτρονικού φακελώματος και της Κάρτας του Πολίτη.
Οι επικεφαλής της διαδήλωσης όταν είδαν πανό του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής που αποπειράθηκαν να χρωματίσουν τη συγκέντρωση, τους ζήτησαν να τα κατεβάσουν
εαν επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πορεία προς το Σύνταγμα.Στη συγκέντρωση συμμετείχε ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.) ο οποίος εκπροσωπεί τις χιλιάδες κληρικών της Πατρίδος μας που ενημέρωσε την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος κατά της κάρτας του πολίτη – ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, ότι θα συμμετέχει στην μεγαλειώδη συγκέντρωση.

Επίσης το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Ι.Ν.Κ.Α.) δήλωσε ότι θα συμμετάσχει και αυτό στη μεγαλειώδη συγκέντρωσή , καλώντας τους καταναλωτές να αντιδράσουν στα σκοτεινά σχέδια των αγορών.
Το ψήφισμα που θα παρεδίδετο στη Βουλή, επεσήμαινε: παρεδόθη στη Βουλή

Κλήρος και Λαός την Κυριακή υψώνουν δυναμικά τη φωνή τους προς την Κυβέρνηση και δηλώνουν:

ΟΧΙ σκλάβοι, δούλοι και γκαρσόνια των «συμμάχων» της Ευρώπης.

ΟΧΙ στην ενοχοποίηση και πτωχοποίηση των λαών.

Φταίνε οι κυβερνώντες και όχι οι λαοί.

ΟΧΙ στη Δικτατορία των Αγορών που με όργανό τους την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση απειλούν τη Ζωή, την Ελευθερία και την περιουσία του πολίτη.

ΟΧΙ στην νέα ηλεκτρονική Ταυτότητα – Κάρτα Πολίτη.

ΟΧΙ στην αριθμοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου.

ΟΧΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...