Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Ιερό πόλεμο κατά της Ρωσίας κήρυξαν η Αλ Κάϊντα και οι σουνίτες ισλαμιστές!

Γ.Θ :  Τα ισλαμικά τσιράκια της νέας τάξης βγάλανε τις μάσκες και ως πιστά σκυλάκια της αμερικής πάνε να τιμωρήσουν την κακιά Ρωσία, την οποία ονομάζουν νούμερο ένα εχθρό τους, ξεχνώντας ποιοι είναι αυτοί που σκότωσαν τον Μπιν λάντεν, ποιοι είναι αυτοί που μετέτρεψαν το Ιράκ σε σιωνιστικό προτεκτοράτο, το Αφγανιστάν υπό κατοχή κτλ.
Το ισλάμ λοιπόν στις υπηρεσίες της σατανικής νέας τάξης...
Όταν τα έλεγε ο Γέρο-Ιωσήφ, τον λέγαν γραφικό....

Ιερό πόλεμο κατά της Ρωσίας κήρυξαν η Αλ Κάϊντα και οι σουνίτες ισλαμιστές! 

 Φωνή της Ρωσίας


«Αδέλφια, η Μόσχα έγινε εχθρός του Ισλάμ και των μουσουλμάνων, έγινε ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός των πιστών και της θρησκείας μας». Με αυτά τα λόγια ο Σεΐχης Γιουσούφ Αλ-Καρνταβί – ο πιο σεβαστός θεολόγος στο κόσμο των σουνιτών, κήρυξε ιερό πόλεμο σήμερα στην Ρωσία και αυτό μόνο θετικό δεν είναι για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.
Ο Αλ-Καρνταβί σε ένα κήρυγμα μίσους ζήτησε από τους πιστούς "Να πολεμήσουν την Ρωσία, όπου βρίσκονται γιατί φέρει ευθύνη για τις δολοφονίες άοπλων κατοίκων στη Συρία". Σίγουρα και η χθεσινός θάνατος 49 ισλαμιστών ανταρτών στον Καύκασο από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις έπαιξε κρίσιμο ρόλο στο κήρυγμά του.

Πρόκειται για τον  πνευματικό ηγέτη της εξτρεμιστικής πτέρυγας της οργάνωσης «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» στην Αίγυπτο, στη Συρία, στη Λιβύη και σε άλλες χώρες του ισλαμικού κόσμου.

Ο Αλ-Καρνταβί έγραψε πάνω από 120 βιβλία, του έχουν απονεμηθεί οκτώ διεθνή βραβεία για την ανεκτίμητη προσφορά του στις μουσουλμανικές θεμελιώδες γνώσεις. Σήμερα είναι ένας θεολόγος με την μεγαλύτερη επίδραση στο κόσμο. Βρίσκεται στη τρίτη θέση στο κατάλογο «οι 100 πιο ευφυείς άνθρωποι του κόσμου» σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό «Prospect Magazine» και το αμερικανικό περιοδικό «Foreign Policy».

Όταν ήταν πνευματικός ηγέτης του κινήματος «Χαμάς», υποστήριξε τις ενέργειες των τρομοκρατών βομβιστών αυτοκτονίας. "Χιλιάδες ισλαμικοί θεολόγοι συμμερίζονται την άποψή μου», δήλωσε οκτώ χρόνια πριν ο Αλ-Καρνταβί.
Και παρ’ όλο που οι εκρήξεις των τρομοκρατών-βομβιστών αυτοκτονίας έπληξαν άοπλους πολίτες του Ισραήλ, υποστήριξε αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες, δηλώνοντας στο βρετανικό BBC, πως «Οι γυναίκες του Ισραήλ δεν είναι γυναίκες, είναι στρατιώτες».

Συγκεκριμένα μετά από αυτή τη δήλωση το κίνημα «Χαμάς» ξεκίνησε ενεργή ένοπλη δραστηριότητα στο έδαφος του Ισραήλ, από την οποία πλήχθηκαν χιλιάδες αθώοι πολίτες.

Ο Αμίτ Άσσα, πρώην συνταγματάρχης της Γενικής υπηρεσίας ασφαλείας του Ισραήλ («Σαμπάκ»), ο οποίος είναι σήμερα σύμβουλος για τη διεθνή ασφάλεια, μιλώντας στη «Φωνή της Ρωσίας» τόνισε οτι "Η δήλωση του Σεΐχη Γιουσούφ Αλ-Καρνταβί θέτει άμεσα σε κίνδυνο τη ζωή όλων των Ρώσων σε όλο τον κόσμο. Είναι έκκληση για επίθεση κατά των Ρώσων σε όλο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να πει «σκοτώστε τους Ρώσους. Αυτοί έχουν τα δικά τους κωδικοποιημένα μηνύματα. Και η δήλωση για τον «υπ’ αριθμόν ένα εχθρό» - είναι ακριβώς ένα τέτοιο μήνυμα, έκκληση για ενεργή δράση».
Ο Σεΐχης Γιουσούφ Αλ-Καρνταβί είχε στενές σχέσεις με την Αλ-Κάιντα και με άλλους ισλαμικούς αντάρτες στο Αφγανιστάν και θεωρείται ότι εκφράζει την θρησκευτική πτέρυγα της οργάνωσης.Κάθε τέτοιο κάλεσμα του Σεΐχη είναι βέβαιο ότι εισακούγεται άμεσα από τους μαχητές της Αλ Κάϊντα.
Όμως κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί, πως την Ρωσία θα την αποκαλέσουν ως "υπ’ αριθμόν ένα εχθρό". Όμως όλα άλλαξαν, όταν οι ΗΠΑ άρχισαν να υποστηρίζουν τους «Αδελφούς-μουσουλμάνους» στην Αίγυπτο και στη Συρία και να συναλλάσσονται με την Αλ Κάϊντα στην Συρία.

http://greek.ruvr.ru/2012_10_21/91868241/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...