Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Επεσαν οι μάσκες!!! Τσίπρας: “Δεν είναι ώρα να προκαλέσουμε την πτώση της κυβέρνησης” !!!

Την πρότασή του για την πραγματοποίηση πανευρωπαϊκής διάσκεψης για το πρόβλημα χρέους στην ευρωζώνη επαναφέρει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας με συνέντευξή του στο Reuters, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δηλώνει ότι…
για το κόμμα του δεν είναι ώρα να προκαλέσει με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης και παράλληλα θέτει θέμα δημοκρατικής λειτουργίας της κυβέρνησης.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή κατά τη ψηφοφορία για τα νέα μέτρα  ο κ. Τσίπρας, αφού σημειώνει την αρνητική στάση του κόμματός του, προσθέτει ότι  τις δυσκολίες τις έχουν τα τρία κόμματα της κυβέρνησης που άλλα υποσχέθηκαν και άλλα πράττουν σήμερα.
Αν  επιβληθούν και νέα μέτρα νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα, τονίζει ο κ. Τσίπρας και προσθέτει ότι ”εμείς δε θα σταθούμε μόνο στο να τα καταψηφίσουμε στην Βουλή, αλλά θα καλέσουμε όλους τους βουλευτές, ανεξάρτητα από τα κόμματα στα όποια ανήκουν, να σταθούν μπροστά στην ιστορική τους ευθύνη και να πράξουν σύμφωνα με την συνείδησή τους”.


http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2054.html 
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5908.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...