Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ...ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ? ΠΟΙΟΥΣ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ?
ΑΡΑΓΕ? ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ<< ΕΝΤΑΤΙΚΗ>> ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ <<ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ>> ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ <<ΙΑΤΡΙΚΗ>> ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ .ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ , ΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΘΕΙ Ή ΑΝ ΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΝ?
 ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ .ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ  ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,  ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕN ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗN ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ,  ΔΙΟΤΙ  <<  η Ελλάδα πότε δε πεθαίνει, δεν την πιάνει φοβέρα καμια...>> 
ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΗΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ <<ΤΟΥ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΥ >> ΕΛΛΗΝΑ  ΘΑ  ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ <<ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ>> ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ .ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ  ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ <<ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα...>>
ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,
 ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ.       
                                                              
                                             ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
                                   ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ,  ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΠΟΥ  Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...