Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Διονύσης Μακρής: Ο γέροντας των Αγράφων π.Παναγιώτης Τσιώλης μου είχε πει ότι η Καρδίτσα θα πνιγεί

Γιατί εκεί κρύβεται η εικόνα της Παναγίας της Πελεκητής η οποία έχει κλαπεί, την έχουν κλέψει από το μοναστήρι. Μάλιστα μου έλεγε ο παππούλης ότι στην κλοπή εμπλέκονταν και ρασοφόροι, μου είπε και κάτι άλλο, δεν ξέρω βγαίνουν αυτά θα το πω και δημοσίως αυτή που έχει την εικόνα την λένε Βασιλική αυτή κρύβει την εικόνα. Μου είχε πει ότι το νερό λέει θα φτάσει μέχρι εκεί που είναι το ύψος της εικόνας θα πνίγουν λέει στον κάμπο μέχρι να επιστραφεί η εικόνα. Όλοι οι δεσποτάδες εκεί να φροντίσουν να γυρίσει η Εικόνα στο Μοναστήρι εκεί που ανήκει.Τα λέω δημοσίως διότι επιχειρήθηκε να πουληθεί η εικόνα στην Ιταλία το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.Δεν είναι εφικτό αυτό και την κρύβουν πλέον στην Καρδίτσα τον νομό.
Είχε πει ο παππούλης: Στον κάμπο κυριαρχεί η μαγεία στα χωριά εκεί που βυθίστηκαν ότι το 95% λέει των χωριανών εκεί στα χωριά ασχολούνται με μαγείες και ο Θεός λέει δεν τα συγχωρεί αυτά κάνει υπομονή, υπομονή να επιστρέψουν στο δρόμο της αλήθειας στο δρόμο της σωτηρίας.
 Δεν είναι τυχαίο επίσης πού μπήκε το 5G στα Τρίκαλα. Να ρίξει λίγες ώρες βροχή ο Θεός να επιτρέψει να ανοίξουν οι ουρανοί όπως λέει ο 17ο ψαλμός διαβάστε τον 17ο ψαλμό για να δείτε τι ακριβώς έγινε στη Θεσσαλία.

Διονύσης Μακρής

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...