Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ατιμάζει τον πατέρα και τη μητέρα

του Marcello Veneziani

Γονέας 1 προς γονέα 2 , περνάω και κλείνω την οικογένεια.
Δεν είναι μια επικοινωνία σε κώδικα από το Volante, αλλά είναι ο νέος οικογενειακός κώδικας, που έχει ήδη υιοθετηθεί στη μισή Ευρώπη και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποκαταστάθηκε αυτές τις μέρες από αυτήν την κυβέρνηση (όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών Luciana Lamorgese, στο χαρτί η ταυτότητα των ανηλίκων θα επιστρέψει στις λέξεις «γονέας 1 και γονέας 2»). Εμεις που ειμαστε επαρχιωτες και προσαρμοζομαστε παντα "στό εξωτερικο" που λενε οι ηλιθιοι αλλα σε αναβολη. Η κουλτούρα του Cancel δεν διαγράφει μόνο τους μεγάλους του παρελθόντος, αλλά και τη μητέρα και τον πατέρα. Η οικογένεια καταλήγει στην ουρά, παίρνεις τον αριθμό και μπαίνεις στην ουρά. Ίσως θα υπάρχει επίσης ένας γονέας 3, 4, και ούτω καθεξής ή δεκαδικοί γονείς, μετά την υποδιαστολή. Δεν έχει σημασία το φύλο και η πραγματική σχέση με τό ανήλικο, απλά να έχετε τους αριθμούς.

Η κατάργηση του Πατέρα, μια περιττή οντότητα, που μόλις λίγα χρόνια προηγήθηκε η καταστολή μιας άλλης άχρηστης οντότητας, της Μητέρας, ή μάλλον της Μαμάς όπως την αποκαλούσαν τα προϊστορικά θηλαστικά. Για τις πολύτεκνες οικογένειες προχωράμε στον διαχωρισμό των υιικών περιουσιακών στοιχείων, ο γονέας 1 φροντίζει τα παιδιά από την περιττή σειρά, ο γονέας 2 φροντίζει τα παιδιά από τη ζυγή σειρά. Εγώ, όντας παιδί 4, θα είχα καταλήξει στον γονέα 2, αλλά δεν ξέρω ποιος από τους δύο θα ήταν. Είναι το αρσενικό πρώτα, όπως γινόταν στα σοβινιστικά χρόνια ή ισχύει το ρητό «στα σπίτια των τίμιων ανδρών πρώτα το θηλυκό και μετά το αρσενικό»; Ίσως με σειρά άφιξης, όπως οι αριθμοί στο ταχυδρομείο. Η κατάργηση του πατέρα και της μητέρας, ανάγεται σε ουδέτερο φύλο, προκύπτει από τη «λεπτότητα» του να μην προσβάλλονται τα σωματεία των ομοφυλόφιλων, αλλά είναι απόδειξη, ακόμη και σημασιολογική, ότι η ζημιά που μας απασχολεί εμάς τους φανατικούς δεν είναι η νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών συνδικάτων αλλά η κατάργηση του πολιτισμού που βασίζεται στον πατέρα και τη μητέρα.

Μετά τον γονέα 1 και τον γονέα 2, η ιταλο-ευρωπαϊκή νομολογία έχει δρομολογήσει δύο νέους κανόνες για την προστασία της διπροσωπίας. Το ένα είναι διάσημο, το διπλό επώνυμο . Γιατί να περιπλέκετε τη ζωή των ανθρώπων συνδυάζοντας δύο επώνυμα; Και όταν περάσουμε στην επόμενη γενιά, θα υπάρχουν τέσσερα επώνυμα και σταδιακά θα αυξηθούν; Για να προστατευτούμε από άπειρα επώνυμα που φαίνονται σαν καρικατούρα των δούκων του παρελθόντος, υπάρχουν δύο προτάσεις στο πεδίο: αλφαβητική σειρά (άρα σβήσιμο των επωνύμων σε V ή Z) ή επιλογή. Δηλαδή τυχαία ή από ιδιοτροπία. Θα ήταν πιο λογικό να υιοθετήσουμε το μητρικό επώνυμο παρά αυτό το διπλό επώνυμο με αλφαβητική ή αυθαίρετη επιλογή. Και γιατί όχι το παρατσούκλι; Το σημαντικό είναι να διαχωριστεί το άτομο από την οικογένεια.

Αλλά αυτή η ευρωηλιθιότης ξεπερνιέται από εκείνη που υιοθετήθηκε από πολλά ιταλικά πανεπιστήμια, όχι μόνο από τα αγγλοαμερικανικά: οι τρανσέξουαλ φοιτητές δικαιούνται δύο πανεπιστημιακές μετεγγραφές, μία για άνδρες και μία για γυναίκες, και μετά επιλέγετε πώς σας αρέσει. Φυλλάδια ραπτικής, ραμμένα ad personam και ad libitum. Αλλά αν κάνετε έκκληση στην κοινή λογική, στην απλή πραγματικότητα και στην ιστορία του κόσμου, σας φαίνονται ωμά και πολυφοβικά. Και στις δύο περιπτώσεις η γραφειοκρατία διπλασιάζεται και συνδυάζεται με άνοια. Από εκείνη την ανθυγιεινή ένωση προέρχεται ο ηλίθιος σύμφωνα με το νόμο. Ελεύθερα να φτιάξετε και να αναιρέσετε τον εαυτό σας, να μετονομάσετε τον εαυτό σας και να ζευγαρώσετε μόνοι σας, με το φύλο και το επώνυμο της επιλογής σας. Διαγράφουν πατέρα και μητέρα, όνομα και φύλο, λογική και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΡΡΕΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ. 
 
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΘΗΣΕΑΣ. Ο ΘΕΡΜΟΣ, Ο ΖΗΖΙΟΥΛΑΣ, Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.
Αμέθυστος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...