Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Πιστεύω ότι η αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδότησε το εργαστήριο διαρροής COVID στο Wuhan»

Ο υποψήφιος για την προεδρία Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ δήλωσε τη Δευτέρα ότι πιστεύει ότι η CIA συμμετείχε στην χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Γουχάν από όπου ξεκίνησε η πανδημία του COVID.
Σε συνέντευξή του στον Jesse Watters του Fox News, ο Κένεντι είπε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ενδιαφέρεται να επικρίνει ουσιαστικά την Κίνα για την συγκάλυψη της διαρροής του εργαστηρίου, επειδή θα αποκάλυπτε προγράμματα βιοόπλων που χρηματοδοτούνται από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

«Νομίζω ότι η CIA συμμετείχε σίγουρα σε αυτήν την έρευνα», δήλωσε ο Κένεντι, προσθέτοντας «Την χρηματοδότησαν μέσω της USAID. Και το NIH, νομίζω, στο τέλος έδωσε περίπου 26 εκατομμύρια δολάρια σ στο εργαστήριο της Γουχάν. Αλλά η USAID, η οποία λειτουργούσε ως υποκατάστατο της CIA, έδωσε πάνω από 64 εκατομμύρια δολάρια. Το Πεντάγωνο έδωσε επίσης πολλά χρήματα».
«Υπήρχαν χώρες που έκαναν το αντίθετο από αυτό που κάναμε εμείς που παρείχαν Ιβερμεκτίνη, Υδροξυχλωροκίνη, άλλες πρώιμες θεραπείες στον πληθυσμό τους και είχαν το 1/200 του ποσοστού θνησιμότητας μας», είπε ο Κένεντι για την αντιμετώπιση του COVID.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...