Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Τα γραφεία των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» στη Βουλή επισκέφθηκε η Επιτροπή των συγγενών θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών

Η Κυβέρνηση έριξε βορά στα νύχια των funds τις οικογένειες των θυμάτων από τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη

Τα γραφεία των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» στη Βουλή επισκέφθηκε η Επιτροπή των συγγενών θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών.

Τα μέλη της Επιτροπής είχαν μια περιεκτική και εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα μας, Βασίλη Στίγκα.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» δώσαμε την υπόσχεση και θα την τηρήσουμε, ότι θα είμαστε δίπλα τους σε όλες τις διεκδικήσεις τους, σε οποιαδήποτε θέματα τους αφορούν και γενικότερα στον αγώνα τους.

Φυσικά οι αθώες ψυχές των συγγενών τους που «χάθηκαν» άδικα, δεν θα επιστρέψουν…

Θα καταβάλουμε όμως κάθε δυνατή προσπάθεια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να δικαιωθούν όλοι όσοι έμειναν πίσω να θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να βρουν γαλήνη.

Αυτό θα πάρει σάρκα και οστά μόνο εάν αναδειχτούν τα αίτια που προκάλεσαν όλο αυτό το κακό και λογοδοτήσουν οι πραγματικοί υπαίτιοι της τραγωδίας.

Δυστυχώς παράλληλα η Κυβέρνηση έχει αφήσει τους συγγενείς των θυμάτων στο έλεος της αναλγησίας και της ασυδοσίας των funds. Εκπρόσωποί τους δεν διστάζουν να ζητούν τα χρήματα οφειλών δανείων ακόμη και από οικογένειες της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών. Και όλα αυτά, την ώρα που ένα από τα μέτρα στήριξης που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση είναι η απαλλαγή από δανειακές οφειλές.

Η στάση των funds έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών υπέρ της διαγραφής των δανειακών υποχρεώσεων που αφορούν σε οικογένειες των θυμάτων από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Γραφείο Τύπου «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3708762

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...