Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Θυμάστε όταν πρωτοβγήκαν τα μπόλια;

Γράφει ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, Ιατρός
 
"Έλα μωρέ, σιγά, κάντο να ξεμπερδεύουμε δεν είναι κάτι. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Ούτε στα μαγαζιά δεν θα μπορούμε να μπούμε, ούτε να ταξιδέψουμε. Θα μας διώξουν κι από την δουλειά. Όλοι θα το κάνουν".
Μπήκαν τα qr codes στον άνθρωπο. Τώρα έρχονται οι ψηφιακές ταυτότητες και μυαλό δεν έχουμε βάλει.
"Έλα μωρέ, σιγά, 40 κάρτες έχουμε, ας την πάρουμε να ξεμπερδεύουμε, ήδη μας παρακολουθούν από τα τηλέφωνα. Για την ευκολία μας είναι, θα γλυτώσουμε και την γραφειοκρατία. Παντού θα γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Όλοι θα τις πάρουν.
 
Δεν ξέρω, υπνωτισμένοι είστε;
εθελοτυφλείτε;
Είμαστε τελικά τόσο μα τόσο χαζοί;
Έρχεται ψηφιακή ταυτότητα, με αυτήν θα μπορούν να ελέγχουν κάθε κίνησή σας, πού ξοδεύετε, τι τρώτε, πού πηγαίνετε, ύστερα θα καταργήσουν το χρήμα και θ’ αρχίζουν ν’ αντικαθιστούν τον άνθρωπο από την τεχνητή νοημοσύνη σε πολλούς επαγγελματικόυς κλάδους. Θα μπορούν απευθείας να σου τραβούν χρήματα, για δόσεις, δάνεια, να φορολογούν ό,τι θέλουν ή οτιδήποτε άλλο χωρίς την συγκατάθεσή σου και δεν θα τους νοιάζει εάν μετά εσύ θα είσαι με 0 μονάδες. Ουσιαστικά, θα έχουν τον έλεγχό σου στα οικονομικά σου και κατ' επέκταση στην ζωή σου.
Εκείνοι θ’ αποφασίζουν για σένα.
 
Ύστερα, αφού θα τα έχουν ψηφιοποιήσει όλα, θα σου πουν ότι την κάρτα μπορεί να την χάσεις, οπότε κάτσε να σου βάλουμε κι ένα τσιπ. Ξοδεύεις παραπάνω μονάδες απ' όσες σου έχουμε υποδείξει. Ξοδεύεις παραπάνω άνθρακα. Κάτσε να κάνεις κι ένα μπόλι. Τι δεν θες;
Αντε γειά, με ένα πάτημα θα σε πετούν εκτός κοινωνίας.
Δεν θα έχεις πρόσβαση πουθενά, χωρίς εναλλακτική. Δεν θα υπάρχει εναλλακτική. Θέλουν να μας στερήσουν το αυτεξούσιο, δικαιώματα και ελεύθερη βούληση. Αυτό θέλουν, να καταφέρουν τον απόλυτο έλεγχο και τον μετανθρωπισμό.
 
 Εάν εσύ πάρεις τώρα την κάρτα με ελαφριά για ακόμα μια φορά την καρδιά και την σκέψη, γυρισμός δεν θα υπάρχει. Με την τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορείς να τα βάλεις! Θα σ’ έχουν φυλακίσει με αόρατα δεσμά!
 
Γι’ αυτό καθίστε και σκεφτείτε σοβαρά αν θα τις πάρετε, γιατί πάλι θα σας εκβιάσουν με τα λεφτά σας.
Μία φορά δεχτήκατε τον εκβιασμό. Θα έχετε για πάντα εκβιασμούς.
Σας το είχα πει... Με εκβιαστές δεν πρέπει ποτέ να κάνεις συμφωνίες. Κι αυτό θέλει συλλογική ενημέρωση και αντίσταση. Διότι αν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού συναινέσει, εμείς απλά θα είμαστε όμηροι ενός ολοκληρωτικού και τυραννικού καθεστώτος.
 
Βέβαια αυτό τώρα θέλει θυσίες.
Θέλει αντίσταση, την ελευθερία μας θα πρέπει να την διεκδικήσουμε, δεν θα μας την δώσει κανείς απλόχερα. Γι’ αυτό σκεφτείτε το σοβαρά. Σταματήστε να κοιτάτε το δέντρο και κοιτάξτε το δάσος. Δείτε τι γίνεται στο ευρύτερο πλαίσιο, όχι μόνο ό,τι σας πλασάρουν τα συστημικά μέσα.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...