Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Ψυχολόγους χρειάζονται στον στρατό των ΗΠΑ! Απόλυτη παρακμή!

Απόλυτη υπερδύναμη τέλος! Δεν αντέχουν τόσα μέτωπα οι ένοπλες δυνάμεις των Αμερικανών

Οι δυνάμεις αεράμυνας των ΗΠΑ είναι υποστελεχωμένες, ενώ το προσωπικό χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια για να ανταποκριθεί στον φόρτο εργασίας, ανέφεραν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης , επικαλούμενα αξιωματικούς.

«Έχουμε καταπονηθεί και υπολειτουργούμε», φέρεται να είπε ένας ανώτερος αξιωματικός αεράμυνας, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

 «Έχουμε περισσότερες αποστολές από όσες αντέχουμε», τονίζει ο διοικητής του Space and Missile Defense, Dan Karbler!

«Η συνεχής ανάπτυξη δυνάμεων εδώ και εκεί, καθώς και ο μεγάλος φόρτος εργασίας οδήγησαν σε αύξηση της ζήτησης για ψυχολογική βοήθεια μεταξύ των στρατευμάτων λόγω εξάντλησης! Ως εκ τούτου, η διοίκηση κατέφυγε στην ενσωμάτωση ειδικών ψυχικής υγείας σε μονάδες της πολεμικής αεροπορίας σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Karbler.

Μεταξύ των κύριων περιοχών παρουσίας αεράμυνας των ΗΠΑ είναι η Ευρώπη, όπου στρατιώτες συμμετέχουν στην εκπαίδευση του ουκρανικού στρατού, η περιοχή του Ειρηνικού, όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες αύξησαν τη στρατιωτική τους παρουσία για να προετοιμαστούν για μια πιθανή μελλοντική σύγκρουση με την Κίνα και να αποτρέψουν την Βόρεια Κορέα· και η Μέση Ανατολή!

Ωστόσο φαίνονται πως πια δεν το αντέχουν…

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...