Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Θρίλερ με τον ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο του καναλάρχη του «Contra Channel»

Μυστήριο με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα - Εισαγγελέας ανέβαλε την κηδεία 

Ο αιφνίδιος θάνατος του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, ιδιοκτήτη του 25% του Contra Channel, καλύπτεται προς το παρόν από μυστήριο, καθώς η Ελληνική Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του στις αρχές Μαΐου.


Η συνέχεια..

Σημείωση :Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας, πολύ πριν εμφανιστεί σαν οικολόγος και πριν πολιτευθεί, ησχολείτο με τον αποκρυφισμό και καλούσε στο κτήμα που διέθετε στην Παλλήνη σωρεία σεκτών -περιλαμβανομένης και της Σαηεντολογίας- για να εκθέσουν τα πιστεύω τους στο ευρύ κοινό. Παρόμοια συνέβαιναν όταν απέκτησε το ΤΗΛΕΦΩΣ.
Όταν ίδρυσε το «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΙΝΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ» και απέκτησε και το κατάστημα της Πανεπιστημίου 57 -που έγινε το «σταυροδρόμι» κάθε λογής ολιστικών και εναλλακτικών- άρχισε να καλύπτει την όλη δράση του πίσω από το μανδύα της Οικολογίας. Παρά ταύτα, στο κατάστημα πάντα υπήρχε ο πάγκος με κάθε λογής βιβλία και περιοδικά των γνωστών σεκτών και του ευρύτερου αποκρυφιστικού χώρου.
Μεταξύ των εκδόσεών του είναι και το βιβλίο «Η κρυμμένη γνώση», αλλά και σχετικό περιοδικό που αργότερα μετονομάστηκε σε «Υγεία Οικολογία».
Είναι ενδιαφέρον ότι μέλος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Παπανικόλα -πιστό μέλος της Εκκλησίας-, υπήρξε βασικό στέλεχος και συνεργάτις του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζοπούλου, ο οποίος αναφερόμενος στον ανωτέρω κάποτε είπε χαρακτηριστικά: «Ο "Οικολόγος" που τσιμέντωσε τη μισή Αττική...»!
 
Και κάτι ακόμη: Προσέξτε την αναφορά «Μια καλή μέρα, ανακάλυψα τυχαία και εγώ, από μία ομιλία και κάποια βιβλία του φυσιοθεραπευτή Δ. Χρόνη, τον οικολογικό τρόπο ζωής που σας προτείνω να ακολουθήσετε» (https://www.lifo.gr/.../konstantinos-papanikolas-mystirio...).
Ο «φυσιοθεραπευτής Δ. Χρόνης» είναι αυτός που έφερε τη Σαηεντολογία στην Ελλάδα (https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?p=801883).
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...