Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Η πρόταση του μεγάλου Ρωμιού π.Ηλία Υφαντή για τις εκλογές

Λέγεται πως ο Μητσοτάκης ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός. Και ασφαλώς στην επόμενη τετραετία θα είναι τρισχειρότερος, αν οι νεοταξίτες διαφεντευτές της πατρίδας μας του δώσουν και πάλι τον πρωθυπουργικό θώκο.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς απ’ τις ηλιθιότητες και τις αυθαιρεσίες του; Την συμπαράταξή του με το παγκόσμιο έγκλημα της επανεκκίνησης!  Επιλογή, που μέσα στο παραλήρημα της αφροσύνης του  την  χαρακτηρίζει «σωστή πλευρά της ιστορίας»;

Να θυμηθούμε τους  εγκλεισμούς στα σπίτια μας «για να μένουμε ασφαλείς»! Το κυνηγητό των κυνηγών στα βουνά και στα λαγκάδια και των ερασιτεχνών ψαράδων σε ερημικές παραλίες με τα συμπαρομαρτούντα παράλογα πρόστιμα! Προκειμένου να μας δημιορυγήσουν το αίσθημα της λογικής και ηθικής ασφυξίας και στον άφρονα Κούλη το αίσθημα της ασύδοτης εξουσίας!

Τα μονοκλωνικά στους «ημέτερους», και για τους πληβείους τα φέρετρα και τα δολοφονικά εμβόλια. Που δήθεν ο Κούλης και κάποιοι δεσποτάδες τα έκαναν και τα διαφήμιζαν. Ενώ όποιος αρνιόταν ν’ αυτοκτονήσει,  είχε δυσμενέστατες συνέπειες: Όπως η αναστολή εργασίας των υγειονομικών με στέρηση των αποδοχών τους.  Και τα πρόστιμα των ηλικιωμένων, που με περισσή αναίδεια μας ανακοίνωνε ο ίδιος σε όλη τη μεγαλοπρέπεια της αναισχυντίας του! «Επιλείψει ημάς διηγούμενος ο χρόνος» περί πάμπολλων άλλων παραλογισμών και αμοραλισμών…

Ο Τσίπρας; Ο μεγάλος απατεώνας και προδότης! Που αλλεπάλληλες φορές  μας έφτυσε κατάμουτρα, για να ικανοποιήσει τα σχέδια και τα συμφέροντα των προστατών του. Αναποδογυρίζοντας τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και ξυλοκοπώντας μας αγρίως, προκειμένου να φέρει εις πέρας την προδοσία της Μακεδονίας!

 Της Μακεδονίας και ολάκερης της Ελλάδας, Που ο Αλέξανδρος την πήγε  ως τις Ινδίες και ο Αλέξης με τον Κούλη και όλη την εθνοπροδοτική συμμορία «φιλοδοξούν» να την περιορίσουν κάτω απ’ τον Παγασητικό και Αμβρακικό κόλπο!

Τι να πούμε για το ΠΑΣΟΚ. Που πάντα είναι εδώ, εσαεί προδοτικό! Με τους ΓΑΠηδες και τους Τούρκογλου. Που κραύγαζαν «λεφτά υπάρχουν» κι όταν πήραν την εξουσία μας δήλωσαν πως δεν τα βρήκαν. Και βρήκαν εύκολο να κατακρεουργήσουν τους μισθούς και τις συντάξεις και τις όποιες τραπεζικές καταθέσεις μας.

 Και βέβαια ποτέ ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι  προδότες και απατεώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως εκπρόσωποι του συνταγματικού και δημοκρατικού τόξου. Επειδή ακριβώς κουρέλιασαν το Σύταγμα και ποδοπάτησαν τη Δημοκρατία! Όντας, όπως προαναφέραμε «με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Που σημαίνει με τον Αντίχριστο! Δηλαδή τα Σοδομα και τα Γόμορα της διαφθοράς! Και το συνακόλουθο όργιο της τοκογλυφίας και της διαστροφής!

Αν τα, λεγόμενα, πατριωτικά κόμματα σκέφτονταν πατριωτικά και ομονοούσαν και συνασπίζονταν, θα είχαμε την ελπίδα ν’ απαλλαγούμε κάποτε απ’ τη μαφία των προαναφερθέντων καθαρμάτων. Αλλά δυστυχώς και αυτοί βάζουν πάνω απ’ την πατρίδα τα αδιάβατα βουνά  του ΕΓΩ τους.

Αποδεικνύοντας έτσι ότι «τα τέκνα του σκότους είναι σοφότερα από τα τέκνα του φωτός». Γιατί τα «τέκνα του σκότους» κατορθώνουν να συνασπίζονται, προκειμένου να υποστηρίζουν τα συμφέροντά τα δικά τους και των αφεντικών τους και τις προδοσίες τους σε βάρος της πατρίδας και του λαού μας.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε αναγκασμένοι  να μαντρωθούμε για μια ακόμη, πολλοστή φορά, στις στρούγκες των ίδιων καθαρμάτων, που εναλλάσσονται στους θώκους της εξουσίας, με τη βοήθεια της singular logic του Ρότσιλδ ή τα εκατομμύρια του Σόρος. Με αποτέλεσμα να γινόμαστε, αυτόχειρες και δολοφόνοι του μέλλοντος των παιδιών μας. Και υβριστές των προγόνων μας.

Ακόμη κι αν δεν υπήρχε καμιά εναλλακτική λύση δεν θα ’πρεπε σε καμιά περίπτωση να τους ξαναψηφίσουμε. Να ξεχάσουμε τις προδοσίες τους τις απάτες τους, τη ληστρική τους πολιτική, τα φασιστικά και ναζιστικά τους μέτρα. Μην αυταπατώμαστε απ’ τις υποσχέσεις τους: Ότι δήθεν θα μας επιστρέψουν τα κλεμμένα. Αφού αποδείχτηκαν κάλπικοι σε όλες τις μέχρι τώρα υποσχέσεις τους. Ενώ αποδείχτηκαν συνεπέστατοι προς τους θανάσιμους εχθρούς μας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις προδοσίες, που εκείνοι απαιτούν!

Αλλά υπάρχει εναλλακτική λύση: Υπάρχουν αυτοί, που  διαπέρασαν το στενό της Σκύλλας και της Χάρυβδης  της προκρούστιας  νομιμότητας του νεοδηκρατικού Προκρούστη. Οι οποίοι κατάφεραν να συνασπισθούν και να δημιουργήσουν το κόμμα ΕΝ.Α . Με συνιστώσες την  ΕΝΟΤΗΤΑ και ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΕΝ-ΟΤΗΤΑ+ Α-ΛΗΘΕΙΑ). Όπως  μας πληροφορεί ο Γεν. Γραμματέας του κόμματος Κων/νος Γκέκας, Πρόεδρος του ΚΙ.Π.ΑΛ. σε συνέντευξή του στον αρθρογράφο της Κ.Ε. Ω. Γιάννη Διαβάτη (7-5-23.)

Πρόεδρος του κόμματος ΕΝ.Α είναι ο  καρδιολόγος Αργύρης Νταλιάνης (φωτο), εκπρόσωπος των ηρωικών υγειονομικών, που για ενάμιση χρόνο αντιστάθηκαν στην παράφρονα  πολιτική των Κούλη και Πλεύρη. Αντιπρόεδρος ο Καθηγητής φιλοσοφίας και θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Θράκης Γιώργος Παύλος, που και αυτός έδωσε σκληρές μάχες με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ απέναντι στο νεοταξικό καθεστώς του μισελληνισμού και αφελληνισμού.

Μαζί με το κόμμα ΕΝ.Α κατεβαίνουν στις εκλογές  τα κόμματα ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ με πρόεδρο τον Δημήτρη Γεωργιλά και το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα (ΠΑ.ΠΡΟ. Κ.) με πρόεδρο τον Νικ. Σπέντζο.

Εξάλλου υπάρχει ο Δημήτρης Καζάκης και η  Συμμαχία Ανατροπής, που έχουν σκοπό και πρόγραμμά τους την εκ βάθρων ανατροπή του σημερινού ερεβώδους κοινοβουλευτικού συνονθυλεύματος. Και τέλος ο εξαιρετικός αρθρογράφος Δημήτρης Νατσιός, με το κόμμα του ΝΙΚΗ, που επέλεξε το δρόμο της κομματικής καθαρότητας.

Άμποτε κάποιος ή και κάποιοι απ’ αυτούς να κάμουν την ευχάριστη έκπληξη, προκειμένου να αποδράσουμε απ’ το ερεβώδες σπήλαιο του νεοταξικού Κύκλωπα. Πράγμα που πρώτιστα εξαρτάται από εμας.

 Έτσι ώστε, κι αν ακόμη είμαστε χαμένοι, να μη νιώθουμε σιχαμένοι, επειδή ψηφίσαμε προδότες και απατεώνες!

https://papailiasyfantis.wordpress.com
https://www.triklopodia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...