Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Francis Boyle (Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου): Η νέα συμφωνία του ΠΟΥ θα εγκαθιδρύσει ένα παγκόσμιο καθεστώς με δικτατορικές εξουσίες

Ο Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Ιλινόις Francis Boyle, ειδικός στα βιολογικά όπλα και ο δημιουργός του νόμου για τα Βιολογικά Όπλα των ΗΠΑ (Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989) είπε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ετοιμάζει μία συνθήκη που θα ισχύει για τις πανδημίες πριν από την «επόμενη πανδημία» που θα μεταδοθεί, όπως δήλωσε, σκόπιμα ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος (δείτε εντός του συνδέσμου το βίντεο με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Καθηγητής στο France-Soir)!

Ο Francis Boyle είναι αυτός που είχε χαρακτηρίσει την πανδημία του κορωνοϊού ως «βιολογικό όπλο» και μάλιστα από τους πρώτους μήνες.

Επανέλαβε ότι οι τελευταίες κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) παραβιάζουν το ίδιο το Διεθνές Δίκαιο και καταλύουν την εθνική κυριαρχία.

«Ξέρουν ότι θα υπάρξει άλλη μια πανδημία γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι προέρχεται από τα δικά τους εργαστήρια πολέμου βιοασφάλειας όπως ο Covid-19 από το εργαστήριο BSL-3 του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας και το κινεζικό Wuhan BSL-4!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...