Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ τα σχέδια του πρωθυπουργού των καταστροφών λίγο πριν τις εκλογές

Τι διαμηνύουν από την αυλή του φασίστικού καθεστώτος

Τα προεκλογικά σχέδια του -μέχρι τώρα- άνετου καθεστώτος Μητσοτάκη ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΑΝ.

Οι ανείπωτες διαστάσεις που λαμβάνει η τραγωδία στα Τέμπτη, με δεκάδες νεαρά Ελληνόπουλα να έχουν βρει τραγικό θάνατο αλλά και η διάχυτη ΟΡΓΗ που επικρατεί για τις χρόνιες ευθύνες, φέρνουν όλο και πιο κοντά το σενάριο χρονικής μετατόπισης των εκλογών.

Μάλιστα πριν από λίγο διέρρευσαν σε ΜΜΕ και τα πρώτα σχόλια σε σχέση με τις κάλπες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού των καταστροφών:

“Δεν υπάρχουν και δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν τέτοιες σκέψεις για αλλαγές στο εκλογικό χρονοδιάγραμμα. Σε αυτή τη φάση η μόνη μας σκέψη είναι στην περίθαλψη των ανθρώπων και στην υποστήριξη των οικογενειών του. Σε δεύτερο χρόνο θα ασχοληθούμε με τις ευθύνες και τα αίτια του δυστυχήματος“, λέει.

Θυμίζουμε πως αν οι πρώτες κάλπες διεξαχθούν όντως στις 9 Απριλίου (όπου είναι και το επικρατέστερο σενάριο), ο πρωθυπουργός θα πρέπει να τις προκηρύξει το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Μάλιστα ο ίδιος ο καθεστωτικός εκπρόσωπος είχε προαναγγέιλει ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ την Παρασκευή 3 Μαρτίου σχετικά με τις εκλογές.

Ακολούθως μέχρι τις 10 Μαρτίου η Βουλή θα έπρεπε να είχε διαλυθεί.

ΩΣΤΟΣΟ σήμερα φέρονται να άλλαξαν πολλά!

Σε τέτοιο βαρύ κλίμα όμως που θα εξακολουθήσει για μέρες να βρίσκεται το πανελλήνιο, ισχυρό μοιάζει το ενδεχόμενο η ημερομηνία προκήρυξης και άρα και προσφυγής στις κάλπες να πάει πολύ πιο πίσω χρονικά.

Εξάλλου η θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιτέλους λήγει τον Ιούλιο.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...