Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Οι δαίμονες της Δύσης μετά την «Πέππα το γουρουνάκι» προμοτάρουν την ομοφυλοφιλία και στο «Scooby-Doo»: Λεσβία η Velma (βίντεο)

Mετά την «Πέππα το γουρουνάκι» προμοτάρουν την ομοφυλοφιλία και στο «Scooby-Doo»: Λεσβία η Velma (βίντεο)
σχόλιο Γ.Θ : Αυτή είναι η Δύση... αυτό το συλλογικό σίχαμα καταδυναστεύει την ανθρωπότητα.
Ως πότε Θεέ μου θα τους αφήνεις να διαφθείρουν τις ψυχές των ανθρώπων;


Mετά την «Πέππα το γουρουνάκι» όπου προπαγανδίζεται όχι μόνο η απλή ύπαρξη των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά κυρίως η προοπτική της απόκτησης παιδιών από αυτά, οι γνωστοί κύκλοι εξουσίας που θέλουν να προμοτάρουν το «New Way of Life» στις νέες γενιές παρουσιάζουν την Velma επίσημα πλέον ως λεσβία στη νέα ταινία του «Scooby-Doo».

Έτσι λοιπόν άλλη μία δημοφιλέστατη παιδική εκπομπή που θα την παρακολουθήσουν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον πλανήτη θα δεχτούν ως θέσφατο την προπαγάνδα περί ομοφυλοφιλίας ότι αυτή είναι κάτι… φυσιολογικό.

Συγκεκριμένα, στιγμιότυπα από την καινούρια ταινία «Trick or Treat Scooby-Doo!», δείχνουν την πρωταγωνίστρια της ομάδας Mystery Inc. να μένει άφωνη όταν συναντά την σχεδιάστρια κοστουμιών Coco Diablo.

Η σκηνή έχει γίνει viral στο Twitter.

Καθώς η Coco τινάζει τα μακριά άσπρα μαλλιά της, η Velma παρακολουθεί τη σκηνή και σημειώνει νοερά : «Απίστευτα γυαλιά!, Καταπληκτικό ζιβάγκο!, Προφανώς υπέροχη!, Λατρεύει τα ζώα!».

Ήδη οι δημιουργοί της σειράς, James Gunn και Tony Cervone είχαν επιβεβαιώσει τη σεξουαλικότητα του χαρακτήρα, αλλά δεν είχαν καταφέρει ποτέ να το επισημοποιήσουν στην οθόνη.

Το 2020, ο Gunn έγραψε στο Twitter ότι «προσπάθησε» να κάνει τη Velma λεσβία στις live action ταινίες. «Το 2001 η Velma ήταν ρητά γκέι στο αρχικό μου σενάριο», έγραψε.

«Αλλά το στούντιο συνέχισε να το αφήνει διφορούμενο ώσπου τελικά την παρουσίασε να έχει σχέση με ένα αγόρι».

Κατά τη διάρκεια του Μήνα Υπερηφάνειας 2020, ο Cervone έγραψε στο Instagram, ότι «Το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά η Velma στο «Mystery Incorporated» δεν είναι bi. Είναι γκέι. Πάντα σχεδιάζαμε ώστε η Velma να συμπεριφέρεται με λίγη ασάφεια και εκτός χαρακτήρα όταν έβγαινε με τον Shaggy, επειδή αυτή η σχέση ήταν λάθος για εκείνη».

Οι γονείς στην Ελλάδα θα πρέπει να το ξανασκεφτούν όταν αφήνουν τα παιδιά τους να βλέπουν ανενόχλητα «αθώα» παιδικά γιατί τα παιδικά είναι η πρώτη και κύρια γραμμή προπαγάνδας για οποιαδήποτε αλλαγή θέλουν να φέρουν στον κόσμο οι Ελίτ.

Άλλο θέμα είναι τι επιλέγει κάποιος να είναι στην ζωή του και άλλο να παρουσιάζονται στα παιδιά συγκεκριμένα πρότυπα ως… η «απόλυτη» αλήθεια.

πηγή 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...