Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Μακάρι να είχαμε και εμείς ένα Ερντογάν

σχόλιο Γ.Θ : Σύμφωνα με την προφητεία του αγαπημένου μας Γέροντα η Τουρκία θα καταστραφεί όταν κάνει το λάθος και εισβάλει στα δύο νησιά μας. Αν καθόταν στα αυγά της και δεν έπραττε αυτή την αδικία εις βάρος μας μπορεί να γινόταν και μια μικρή υπερδύναμη (ειδικά αν αποκτούσε και πυρηνικά). Εξάλλου όλα αυτά που κάνει ο Ερντογάν για την θρησκεία του και την πατρίδα του τα ονειρευόμαστε και εμείς για την δικιά μας Πατρίδα



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Τον έχουν χαρακτηρίσει παράφρονα, τον έχουν χαρακτηρίσει δικτάτορα, τον έχουν χαρακτηρίσει αλαζονικό, τον έχουν χαρακτηρίσει υπερφίαλο, τον έχουν χαρακτηρίσει προκλητικό, τον έχουν τέλος χαρακτηρίσει σαν τον μοιραίο άνθρωπο που θα διαλύσει την Τουρκία.

Μπορεί όλα αυτά να είναι πραγματικά, έχει όμως κάτι πολύ σημαντικό που δυστυχώς δεν το έχουν οι δικοί μας πολιτικοί και που τα ξεπερνά όλα αυτά. Αγαπά παθολογικά την πατρίδα του και την θρησκεία του και ότι κάνει το κάνει με γνώμονα να αναβιβάσει την χώρα του σε αυτοκρατορικό επίπεδο υπερδύναμης. Για τον λόγο αυτό έχει προκαλέσει την μήνη της παγκόσμιας ελίτ και προσπαθούν να του σκάψουν τον λάκκο κάτω από τα πόδια του, μέχρι τώρα ανεπιτυχώς.
Μπορείτε να βρείτε ένα Έλληνα σύγχρονο πολιτικό που να κινείται με τα ίδια κριτήρια για την πατρίδα του και για την Ορθοδοξία ;;;

Ο Ερντογάν, που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά κοινωνικά στρώματα, κατάφερε να βγάλει την χώρα του από τις δαγκάνες του ΔΝΤ και να φέρει μια καταπληκτική οικονομική ανάπτυξη για πρώτη φορά στην τουρκική ιστορία. Κατάφερε να κάνει τις μεγάλες δυνάμεις να τον υπολογίζουν σοβαρά πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση στην ευρύτερη περιοχή της Τουρκίας και όχι μόνο. Έδωσε ηχηρά χαστούκια στην κ Μέρκελ, ενώ παρομοίασε την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν φωλιά τρομοκρατών και…παράδεισο «συκιών». Δεν δίστασε να τα βάλλει με το Ισραήλ σε σημείο να καλέσει τους μουσουλμάνους σε ιερό πόλεμο εναντίον του.
Υπάρχει κάποιος άλλος που θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά;
Μπορεί πράγματι να είναι ο μοιραίος άνθρωπος που θα γίνει η αίτια να διαμελιστεί η Τουρκία, αλλά αυτό θα γίνει, αν θα γίνει, (το ακούμε εδώ και πολλά χρόνια), γιατί δεν δίστασε να τα βάλει με όλους και με όλα, για χάριν των εθνικών του συμφερόντων και παράλληλα να κτίσει μια στρατοκρατική μηχανή, που θέλουν δεν θέλουν, όλοι την υπολογίζουν.
Εμείς έχουμε κανένα Ερντογάν;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.
nikosxeiladakis.gr

https://corfiatiko.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...