Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Βόμβες από τον Γιώργο Τράγκα


Αργά τη νύχτα, κάπου στη νότια Γαλλία, διάβασα όλες τις λεπτομέρειες για την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε ο Τσίπρας στη Βουλή. Διάβασα για το δράμα του ελληνικού λαού και την πολιτική επιβίωση του καταστροφέα Αλέξη Τσίπρα που θα συνεχιστεί με τις 151 ψήφους που πήρε στη Βουλή.
του Γιώργου Τράγκα

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Έλληνες αναρωτιούνται πόσο ή πόσα, κόστισε η ψήφος του κ. Δανέλλη , του Ποταμίσιου βουλευτή που έδωσε το φιλί της ζωής στη σάπια και όζουσα κυβέρνηση Τσίπρα. Πόσο ή πόσα κόστισαν οι βουλευτές που «εγκατέλειψαν» τον Καμμένο, ή έφυγαν με την ευχή του, για να μείνει στο Μαξίμου ο εθνικός μειοδότης και να υλοποιηθεί η συμφωνία της λίμνης. Πόσο ή πόσα άραγε κόστισε η κ. Παπακώστα, που «παραιτήθηκε» αλλά δεν έγινε δεκτή η «παραίτηση» της απο τον …γενναιόψυχο Τσίπρα. Είμαι σίγουρος ότι ήταν τέτοια η επιμονή της να παραιτηθεί και να φύγει από την υπουργική καρέκλα, που περίμενε όρθια με το ακουστικό στο αυτί να πάρει την τυπική άρνηση από το Μαξίμου. Η Κατερίνα, ποτέ δεν θα υπέβαλε παραίτηση, αν ήξερε ότι θα γίνει δεκτή!!!


Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι μέσα στο κόλπο ήταν και ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώτος πάσαρε γλυκά και την κατάλληλη ώρα τον…. βολικό κύριο Δανέλλη κρατώντας για τα μάτια του κόσμου χίλιες επιφυλάξεις και δισταγμούς για το άν πρέπει να μείνει επάνω η κυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα υπογράμμιζε ότι πρέπει να ψηφιστεί οπωσδήποτε η συμφωνία της λίμνης.
Τριτοκλασάτος ώς πολιτικός – ηθοποιός. Ατάλαντος και ώς πολιτικός και ώς ηθοποιός! Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αντάλλαξε αυτή τη στάση και τον κ. Δανέλλη, με πολιτικά και άλλα οφέλη. Άλλωστε ο πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ανοικτός σε τέτοιου είδους παζάρια. Φυσικά και ο κ. Θεοδωράκης θα εξαφανιστεί πολιτικά εντός ολίγου και ελπίζω να μην τον μαζέψει στην αυλή του ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Πάνος Καμμένος «αυτοκτόνησε» πολιτικά και είναι το πρώτο πολιτικό πτώμα στη μεταπολεμική ιστορία που «κηδεύεται» με καγχασμούς και ταυτόχρονα κύματα οργής , πράγμα που δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις. Τώρα φωνάζει ότι ο… Όφις τον εξαπάτησε δύο φορές(!). Δηλαδή οτι ο Τσίπρας του υποσχέθηκε ότι δεν θα φέρει τη συμφωνία πριν απο τις εκλογές! Ο αρχηγός των διαλυμένων ΑΝ.ΕΛ κραυγάζει τώρα και χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό, ώς πολιτικό απατεώνα και ώς «μαφιόζο συνεταίρο» που τον πούλησε, του διέλυσε το κόμμα, του πήρε τους βουλευτές και τον ξεγέλασε φέρνοντας την προδοτική συμφωνία στο κοινοβούλιο.

Ουδείς πιστεύει πλέον τον Πάνο Καμμένο. Στήριξε επί 4 χρόνια τον εθνομηδενιστή και άθεο πρωθυπουργό σε όλα τα αντεθνικά του έργα. Ψήφισε όλες τις πράξεις, ενός εμφανώς ψευδόμενου πρωθυπουργού και όλα τα νομοσχέδια της παρέας των αθλίων εθνοτερμιτών που κατάφεραν μη αναστρέψιμα πλήγματα στο έθνος και τον ελληνισμό. Απέδειξε ότι δεν ήταν ούτε πολιτικός αρχηγός, ούτε ικανός να διατηρήσει ισορροπίες στη συγκυβέρνηση , ούτε ο κατάλληλος να κρατήσει το τρενάκι στις ράγες και να μην εκτροχιαστεί. Επί των ημερών του Πάνου Καμμένου συντελέστηκαν οι μεγαλύτερες προδοσίες της Μεταπολίτευσης! Και το χτεσινό αποτέλεσμα στη Βουλή, ήταν απόρροια δικών του πράξεων , ανοχής και προσωπικών του συμφερόντων αφού έμεινε στο Υπουργείο σε όλη τη διάρκεια του προδοτικού διαλόγου με τα Σκόπια.
Τα ήξερε όλα από την αρχή. Και δεν έφυγε. Και δεν κατήγγειλε. Οι περισσότεροι τώρα πιστεύουν ότι είναι το ίδιο υπέυθυνος.

Για τους 4 ΑΝΕΛίτες και την κυρία Παπακώστα, θέλω να πω ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν , τον προδότη κανένας! Αυτοί δεν θα υπάρχουνε στο μελλοντικό πολιτικό χάρτη αλλά την ζημιά στη πατρίδα την κάνανε….
Ελπίζω όσοι με διαβάζετε να πάτε στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής. Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή μου θα είναι και ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ , ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο Δ/ντης του Hellas FM για να κουβεντιάσουμε τις τρέχουσες εξελίξεις.
Κλείνοντας αυτό το μεταμεσονύχτιο άρθρο σκέφτομαι ότι στη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας όλοι οι Εφιάλτες του Έθνους, οι Γιοκαρίνοι, οι Νενέκοι, Τσολάκογλου οι Λογοθετόπουλοι και όσοι προδώσανε αυτή τη φυλή, χαμογελούσαν εκεί στους δακτύλιους του Δάντη για τους καινούριους που θα πάνε εκεί να βουλιάξουν στους πάγους, με παραμορφωμένα τα πρόσωπα.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...