Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΜΗΝΥΣΗ της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας για δωροδοκία πολιτικών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!


ΜΗΝΥΣΗ της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας για δωροδοκία πολιτικών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που έχει διαπράξει τα αδικήματα της δωροδοκίας πολιτικών και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία δια του προέδρου της Ιωάννη Αθανασιάδη.
Αφορμή μεταξύ άλλων ήταν η αναφορά του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο (20.10.2018) ότι ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδότησε με 50 εκατ. ευρώ την Ελληνική Κυβέρνηση με σκοπό της εξαγορά πολιτικών προσώπων στην χώρα μας και τα Σκόπια να ψηφιστεί η συμφωνία.
Στη μήνυση γίνεται επίσης αναφορά σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά καθώς και η ανάρτηση στο Twitter του Πάνου Καμμένου περί μπόνους μαύρου χρήματος δύο εκατ. ευρώ.
Όπως σημειώνεται, από τις εν λόγω αναφορές «αιωρείται η υπόνοια ότι μέλη του υπουργικού συμβουλίου ή του Ελληνικού κοινοβουλίου κατέστησαν αργυρώνητα και διοχέτευσα συγκεκριμένο και κατονομαζόμενο μετά βεβαιότητας ποσό χρημάτων, προκειμένου να επιτευχθεί το μείζον πολιτικό αποτέλεσμα της επιψηφίσεως της Συνθήκης των Πρεσπών το οποίο ήτο αμφίβολο, εν όψει της ισχνής έως αμφίβολης πλειοψηφίας στα κοινοβούλια των δύο συμβαλλομένων κρατών».
Ακόμη, στην μήνυση γίνεται αναφορά και στον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο ο οποίος ενώπιον της Βουλής κατήγγειλε την Κυβέρνηση για την σιωπή της ως προς τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου και ζήτησε εξηγήσεις.
Τα ερωτήματα
Κατόπιν των παραπάνω, η Συνομοσπονδία αιτείται από τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν εάν:
1) ο Πάνος Καμμένος αληθώς κατήγγειλε ενεργητική και παθητική δωροδοκία των βουλευτών των κοινοβουλίων των Σκοπίων και της Ελλάδος,
2) Εάν το εν λόγω αδίκημα της δωροδοκίας δεν έχει διαπραχθεί, να διερευνηθεί εάν ο Πάνος Καμμένος διέπραξε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά του Νίκου Κοτζιά για τον προσπορισμό πολιτικού οφέλους και
3) Να διερευνηθεί η διάπραξη τυχόν άλλων αδικημάτων.
Η Συνομοσπονδία ζητά επίσης η μήνυση να διαβαστεί στην Βουλή και να αρθεί το απόρρητο της επιστολής παραίτησης του Νίκου Κοτζιά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο δικηγόρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Στυλιανός Γρηγορίου σε δήλωσή του αναφέρει:
«Ένας ζόφος αιωρείται στην πολιτική ζωή της χώρας από τον Οκτώβριο: δωροδοκήθηκε το πολιτικό σύστημα της χώρας από τον Σόρος;
Προωθήθηκε πολιτικό χρήμα στα Σκόπια;
Είναι η διαδικασία των Πρεσπών στιγματισμένη εξ υπαρχής;
Είναι αργυρώνητη;Κόντρα στο διεθνές δίκαιο το άρθρο 50 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης καθιστά μια τέτοια συνθήκη απολύτως άκυρη.
Υποβάλλαμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το αδίκημα του άρθρου 159 του Ποινικού Κώδικα της δωροδοκίας πολιτικών αξιωματούχων για να διερευνηθεί εάν είναι κατηγορία αληθής ή μη και να ξεδιαλύνει η πολιτική ατμόσφαιρα και κυρίως να ανασχέσουμε την απεμπόληση των δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού στην Μακεδονία».

ΠΗΓH

Σχόλιο The Secret Real Truth: Εδώ η μήνυση από newpost σε pdf: http://newpost.gr/photo/master/201901/w5fhwr1547734212020.pdf
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/blog-post_3741.html#ixzz5czgxznSR

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...