Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Καλό παράδεισο Σήφη μου! Καλό παράδεισο συνάδελφε μου…
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 27χρονου διανομέα, πατέρα δύο μωρών που σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, σε ώρα εργασίας. 
3 Ιανουαρίου 2019, 06:04

Το τραγικό δυστύχημα έγινε αφορμή να ανοίξει ξανά στην κοινωνία των Χανίων η συζήτηση για τους όρους και τις συνθήκες εργασίας των διανομέων.


Από τα εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια που αναρτήθηκαν στο zarpanews.gr, ξεχωρίσαμε τη συγκλονιστική κραυγή αγωνίας συναδέλφου του Σήφη, ο οποίος γράφει:

«Καλό παράδεισο Σήφη μου!!!
Καλό παράδεισο συνάδελφε μου…
Πόσες ζωές πρέπει να χαθούν τελικά για να καταλάβουν όλοι αυτοί…ότι αυτό το επάγγελμα δεν είναι ούτε αστείο, ούτε παιχνίδι.
Εσύ που σηκώνεις το τηλέφωνο και παίρνεις ενώ έξω έχει καταρρακτώδη βροχή και κάνεις παράπονα… σκέψου το την επόμενη φορά.
Εσύ δίνεις πάτημα στα εκάστοτε (αφεντικά) να μας κάνουν σκουπίδια.
Αποτέλεσμα; Ναι τρέχουμε για να σας φέρουμε ζεστή την παραγγελία.
Μας βλέπετε ότι σουρώνουμε από το νερό της βροχής και μας ρωτάτε αν βρέχει!
Ειρωνεία!
Ο ΣΗΦΗΣ ήταν 27 χρονών και και έδινε το δικό του αγώνα όπως και όλοι μας για να μεγαλώσει τα δύο του παιδάκια (μωρά).
Καλό ταξίδι λοιπόν φίλε μου
Να ξέρεις θα σε θυμόμαστε για πάντα»

Πηγή: zarpanews.gr

2 σχόλια:

 1. ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ... "ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ, ΒΡΩΜΆΕΙ ΤΟ ΨΆΡΙ.. " ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΚΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 200 ΧΡΌΝΙΑ.. ΚΙ ΟΙ ΒΆΡΒΑΡΟΙ (ΠΑΣ ΜΗ ΈΛΛΗΝ) ΈΧΟΥΝ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΌΧΙ ΕΠΙΔΗ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΊ Η ΈΞΥΠΝΟΙ ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ (ΟΙ ΒΆΡΒΑΡΟΙ) ΟΤΙ ΈΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ (ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΊ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ") ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΚΌ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΊΠΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΟ ΠΛΑΝΉΤΗ. . ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΛΆ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ Η ΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΜΕΣΟΙ. Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓ3 ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΜΗΝΕΙ, ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΩΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΆΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΉ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ..
  ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΆ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ" ΔΕΝ ΚΟΙΜΩΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΎΧΙΑ " ΕΠΙΔΗ ΛΑΤΡΕΎΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΙ ΌΧΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΌ, ΑΠΛΆ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΜΕΣΗΣ ΕΞΩΝΤΟΣΗΣΤΟΥ ΑΡΧΑΊΟΥ ΕΧΘΡΟΎ ΔΙΑΒΌΛΟΥ ΚΙ ΤΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΚΙ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΌΤΟΥΣ, ΛΌΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΎΣΑΝ..
  ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΌΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΩΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ, ΞΕΠΕΡΝΆ ΚΑΤΆ ΠΟΛΎ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΑΜΙΚΆΖΙ ΣΤΟ Β ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
  ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΣ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ, ΟΜΩΣ Ο ΘΕΌΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΉ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΝΔΗΝΟ ΔΙΧΩΣ ΛΌΓΟ, ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΑΜΑΡΤΊΑ ΚΙ ΑΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΌ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΑΜΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.
  Η ΑΜΑΡΤΊΑ ΜΑΣ ΦΈΡΝΕΙ ΤΑ "ΔΥΣΤΥΧΉΜΑΤΑ" ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΎΧΗ, ΑΛΛΆ ΘΕΟΣ. . Η ΤΎΧΗ ΕΊΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΌΛΟΥ ΚΞ ΌΠΛΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΎΒΟΥΝ ΤΟ ΘΕΌ ΚΙ ΜΌΝΟ ΣΩΤΉΡΑ ΜΑΣ.
  ΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ "ΚΎΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΈ ΕΛΈΗΣΟΝ ΜΕ." ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΆ ΌΤΑΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ" ΔΙΌΤΙ ΌΤΑΝ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΊΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΌ, ΠΆΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΎΣΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΚΙ ΌΣΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΧΆΡΑΓΜΑ, ΘΑ ΕΊΧΑΝ ΔΊΚΑΙΟ ΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΌ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΑΦΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΧΆΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΝ.. ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ. . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΟ ΛΌΓΟ (ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΚΙ ΥΠΟΔΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΚΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...