Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !

ΑΛ6(66), ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ…

 

Όπως βλέπετε στο έγγραφο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, διακινήθηκε κατόπιν διαταγής του Ταξίαρχου των νησιών Βορείου Αιγαίου, η Αστυνομική Διεύθυνση της Λέσβου, διατάσει όλες τις υπηρεσίες της, να αναφέρουν πόσοι επιβάτες πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοίο την Παρασκευή για το Συλλαλητήριο της ΑΘΗΝΑΣ. Μάλιστα αναφέρει ότι μια «Κίνηση Πολιτών» της Λέσβου, καλεί τους πολίτες να παραστούν στην Αθήνα στις 20 του μηνός ημέρα Κυριακή.

Επειδή λοιπόν Σάββατο δεν έχει πλοίο για Πειραιά αλλά μόνο Παρασκευή (συγκεκριμένα αποπλέει από το λιμάνι Μυτιλήνης το πλοίο «Διαγόρας») καλεί τους αστυνομικούς να … κάνουν καταμέτρηση!!! Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου δηλαδή, καλεί τις υπηρεσίες να αναφέρουν, ΠΟΣΟΙ επιβάτες θα φύγουν για Αθήνα και με ΤΙ μεταφορικά μέσα θα πάνε!!!

Το έγγραφο αυτό το οποίο είναι πραγματικό, αν μη τι άλλο, αποτελεί ένα ΜΝΗΜΕΙΟ που ούτε καν η Χούντα δεν είχε τολμήσει. Προφανώς λοιπόν, αν οι αρμόδιες υπηρεσίες πρόκειται να εκτελέσουν αυτή τη διαταγή, πρέπει να στείλουν Αστυνομικούς στο λιμάνι της Μυτιλήνης, και να καταμετρούν επιβάτες, ΙΧ καθώς και Λεωφορεία! Και κατόπιν, να στείλουν στον Περιφερειακό Διοικητή των νησιών την … «καταμέτρηση» κι αυτός με την σειρά του να ενημερώσει την ΓΑΔΑ !!! Κι η ΓΑΔΑ τον υπουργό!!!

ΕΡΩΤΩ λοιπόν, όταν κάνει το ΠΑΜΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώσεις στην Αθήνα, οι Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. πάνε στα λιμάνια και μετράνε … «κεφάλια»;

Προφανώς και όλο αυτό ισχύει Πανελλαδικά, με σκοπό να ενημερωθεί η Κυβέρνηση. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι σε μια ευνομούμενη χώρα, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η Αστυνομία όπως γουστάρει ο εκάστοτε υπουργός!

Το έγγραφο αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό και κάποιος πρέπει να το φέρει στη Βουλή! Ο Ταξίαρχος των νησιών (που κατάγεται από την Μακεδονία και η σύζυγος του εργάζεται στη Θεσσαλονίκη), μόνος του αποφάσισε να καταγράψει «κεφάλια» διαδηλωτών ή έλαβε εντολή για να το κάνει; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Πότε στο παρελθόν η ΕΛΑΣ, όταν γινόταν συλλαλητήρια, έκανε καταγραφή στα λιμάνια, πόσοι θα πάνε να διαμαρτυρηθούν;

ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΜΕΣΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ … ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ…



ΠΗΓΗ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...