Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Παμμακεδονική για Πρέσπες: «Ξεκινά συλλογή υπογραφών σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας – Ολοι μαζί με λαό & κλήρο»


Ως αφετηρία του αγώνα της για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών βλέπει το μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας, Ιωάννης Αθανασιάδης ανέφερε ότι η Παμμακεδονική , αμέσως μετά το συλλαλητήριο ξεκινά τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου μια πολυήμερη πορεία διαμαρτυρίας που για συμβολικούς λόγους θα ξεκινήσει από τις Πρέσπες και θα καταλήξει στις 27 Ιανουαρίου ξανά στην Αθήνα.

Στις Πρέσπες, λαός, φορείς και κλήρος θα υπογράψουν ένα «συμφωνητικό μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών» προκειμένου να καταδείξουν ότι «ο ελληνικός λαός δεν θα αποδεχθεί ποτέ την εκχώρηση της ιστορίας και της ταυτότητας του στους Σκοπιανούς.

Αυτή η διαδικασία με την συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί σε όλες τις πόλεις της Βορείου Ελλάδας Καστοριά, Βέροια, Νάουσα, Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη (κ.ο.κ.) και θα επεκταθεί σε όλη την επικράτεια.

Το κονβόι διαμαρτυρίας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου με νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ το Σάββατο 26 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο και στον Πειραιά.

«Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, πάνω από το 85%, θεωρεί λανθασμένη την συμφωνία. Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό να μην επιμείνει σε αυτό το λάθος» επεσήμανε ο Ιωάννης Αθανασιάδης και προκάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/blog-post_317.html#ixzz5d04FNNIR

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...