Τρίτη 15 Μαΐου 2018

«Εμπάργκο» για μια ακόμη φορά από τους Αγιορείτες στον Α. Τσίπρα και την άθεη κυβέρνηση

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Παραλειπόμενα από τη σημερινή επίσκεψη Κουρουμπλή στο Άγιον Όρος

Με δύο ταχύπλοα του Λιμενικού επισκέφθηκε σήμερα στις 10 το πρωΐ ο ΥΠΕΝ κ. Κουρουμπλής το Άγιον Όρος (σημειοτέον ότι μετά δύο ώρες επισκέφθηκε το Άγιον Όρος και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, αλλά με ένα ταχύπλοο της γραμμής).

Ο Κουρουμπλής είχε στη συνοδεία του και τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ3 (πληρώνει ο λαός την «αντικειμενική» διαφήμιση).
Σκοπός του, εκτός βέβαια από τη δική του προβολή, ήταν να «ρίξει άγκυρες» μεταξύ των Αγιορειτών και του Τσίπρα. Έτσι τους διαβεβαίωσε πόσο τιμούν την Ορθοδοξία τόσο αυτός, όσο και η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός.
Το σενάριο όμως δεν του βγήκε.

Οι Αγιορείτες του έδωσαν στο χέρι την ανακοίνωση που έστειλαν εκείνη την ώρα στα ΜΜΕ σχετικά με την ψήφιση νόμων κατά της οικογένειας. Εκεί γράφουν ότι ο Πρωθυπουργός τους κατηγορεί ότι έχουν «φοβικά σύνδρομα» και καλούν το λαό να ψηφίζει πιο προσεκτικά στις επόμενες εκλογές (δηλαδή να καταψηφίσει αυτούς που ψήφισαν αυτούς τους νόμους, και μεταξύ τους και τον κ. Κουρουμπλή και το κόμμα του).

Έτσι, αντί για «άγκυρες», επισημοποιήθηκε για μια ακόμη φορά το «εμπάρκο» των Αγιορειτών στον Τσίπρα.

Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή και ο πρωθυπουργός έχουν δείξει ότι σέβονται τους θεσμούς της Ορθοδοξίας. Προφανώς ο άνθρωπός νομίζει ότι απευθύνεται σε homo erectus.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...