Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Πυρά κατά Μπουτάρη: «Κάνε και τατουάζ τον Κεμάλ, παραιτήσου να ξεβρωμίσει ο τόπος» – «Τον χτύπησαν γιατί μας αγαπάει», αναφέρουν οι Τούρκοι!

Δεν έχουν σταματήσει τα πυρά κατά του Μπουτάρη. Διάφοροι έσπευσαν με κατηγορηματικό τρόπο να καταδικάσουν τις χθεσινές ενέργειες, ενώ πολλοί με δηλώσεις φωτιά ξεμπρόστιασαν τον Μπουτάρη.


Ο Φαήλος Κρανιδιώτης σχολιάζοντας όσα συνέβησαν, το απόγευμα του Σαββάτου, έγραψε στα social media: «Έτσι είναι κυρ Μπουτάρη. Όταν προμοτάρεις το Gay Pride την ίδια μέρα με την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας, όταν κανείς μπαράζ φιλότουρκων δηλώσεων και χαριεντίζεσαι με τους Σκοπιανους και χλευάζεις τις συγκεντρώσεις για το όνομα και έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι στις εκδηλώσεις των Ποντίων, κάποιο τεμέτερον θα βρεθεί να σε σαπακιάσει στις φάπες» έγραψε.

Και συνέχισε γράφοντας το εξής: « Άντε παραιτήσου, βάλε κι άλλα δέκα σκουλαρίκια, κάνε και τατουάζ στον απαυτό σου τον Κεμάλ και πήγαινε να τελευτήσεις τον βίο σου στην αφάνεια, να ξεβρωμίσει ο τόπος».

Πάντως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρήκε στήριξη και μάλιστα από την Τουρκία.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της Τουρκικής εφημερίδας Hurriyet η επίθεση στον 76χρονο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Με φωτογραφία από τη στιγμή της επίθεσης η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο δήμαρχος «είναι γνωστός για τις απόψεις του για τους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ».

Ψωμιάδης για Μπουτάρη: Τραβέλι πολιτικό και χολέρα. Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία, αυτός, ναι! Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό.




 ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ 
 Έκτακτο Παράρτημα 

Ο Μπουτάρης - και ο κάθε προδότης σαν αυτόν - θα πρέπει να καταλάβει ότι η υπομονή των Ελλήνων έχει και όρια.
Άλλωστε ο Μπουτάρης δεν ήταν που πριν από δυο χρόνια δήλωσε ότι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ "θέλει ξύλο" ;;
Δηλαδή όταν χτυπούν και τρομοκρατούν οι αριστεροί και οι άπλυτοι είναι "ακτιβισμός", ενώ όταν αντιδρούν δυναμικά οι Έλληνες είναι "ακροδεξιοί τραμπούκοι" ;;
ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ !!
δείτε και...
Τι έπρεπε να κάνουμε ως έθνος για να ακυρώσουμε την καταστροφή του 1453; Τι έπρεπε να κάνουν οι άρχοντές μας; Τι έπρεπε να κάνει ο λαός; Ποια εξωτερική και εσωτερική πολιτική έπρεπε να ακολουθήσουμε; Πως έπρεπε να είναι η παιδεία μας, ο στρατός και η κοινωνία μας;
Τι πρέπει να κάνουμε σήμερα στους ίδιους τομείς για ακυρώσουμε την επερχόμενη καταστροφή;
Τετάρτη 23 Μαϊου, 19:00
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...