Τρίτη 22 Μαΐου 2018

24 δις δολ. θα δαπανήσει η Ρωσία για την παραγγελία νέων οπλικών συστημάτων

Το ποσό των 24 δις δολαρίων πρόκειται να δαπανήσει η Ρωσία για την παραγγελία νέων οπλικών συστημάτων την περίοδο 2018-2019.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS με το νέο ετήσιο εξοπλιστικό οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραγγείλει 160 αεροσκάφη και ελικόπτερα, 10 πολεμικά πλοία επιφανείας, και 14 διαστημικά συστήματα (προφανώς δορυφόροι).

Επιπλέον οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν παραγγείλει 500 τακτικούς πυραύλους και συστήματα πυροβολικού. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην απόκτηση αεροσκαφών, αντιαεροπορικών συστημάτων και συστήματα ναυσιπλοΐας και συλλογής πληροφοριών.

Η Ρωσική Αεροπορία και Στρατός έχουν παραγγείλει περισσότερα αεροσκάφη Sukhoi-34, Sukhoi-35S, Sukhoi-30S και επιθετικά ελικόπτερα Mi-28, Mi-35M & Ka-52, ενώ οι αντιαεροπορικές δυνάμεις συστήματα S-400 & Pantsir-S.

δείτε και...
Τι έπρεπε να κάνουμε ως έθνος για να ακυρώσουμε την καταστροφή του 1453; Τι έπρεπε να κάνουν οι άρχοντές μας; Τι έπρεπε να κάνει ο λαός; Ποια εξωτερική και εσωτερική πολιτική έπρεπε να ακολουθήσουμε; Πως έπρεπε να είναι η παιδεία μας, ο στρατός και η κοινωνία μας;
Τι πρέπει να κάνουμε σήμερα στους ίδιους τομείς για ακυρώσουμε την επερχόμενη καταστροφή;

Τετάρτη 23 Μαϊου, 19:00
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...