Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Πόσο πουλημένοι είστε; Είστε Πρωθυπουργοί εσείς των Ελλήνων ή εχθροί του;

...ξέρουν πόσο ψυχή ποντικιού έχετε

σχόλιο Γ.Θ : Πίστεψέ με, πρέπει να το διαβάσεις...

Όταν είσαι στη Ρώμη, κάνε ό, τι κάνουν οι Ρωμαίοι (Άγιος Αμβρόσιος, 340-397)
«τα εγγύτατα της ξυμπάσης γνώμης… »                           
                                     [Θουκυδίδης 1.22]
Χρίστου Κράππα -Μαθηματικού
Σε αυτόν τον τόπο, πάντα τα ίδια θα συμβαίνουν. Οι «σύμμαχες» δυνάμεις που τις αποτελούν οι ετερόδοξοι δυτικοί ή όπως λέγω οι ναυτικές δυνάμεις εννοώντας τους Αγγλοσάξονες, να μας πιέζουν να υποχωρούμε σε βάρος των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων. Έτσι και όταν διεφάνει πως η Ελλάδα θα απελευθερωνόταν από τον βάρβαρο κατακτητή Τούρκο την δεκαετία του 1820,  οι ναυτικές δυνάμεις πίεζαν τον Κολοκοτρώνη να ζητήσει συμβιβασμό από τους Τούρκους και προπάντων, αυτοί να μεσιτεύσουν. Ο αγράμματος Κολοκοτρώνης, που δεν ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου κι ούτε καλά –καλά  ήξερε να γράφει πέντε κλειδέρες γράμματα, τους απάντησε:    
«…ήλθε ο Άμιλτων να με ιδεί. Μου είπε, ότι: «Πρέπει οι Έλληνες να ζητήσουν συμβιβασμόν και η Αγγλία να μεσιτεύσει.» Εγώ του αποκρίθηκα, ότι: «Αυτό δεν γίνεται ποτέ, ελευθερία ή θάνατος. Εμείς, καπετάν Άμιλτων, ποτέ συμβιβασμόν δεν εκάμαμεν με τους Τούρκους…. Ο βασιλεύς μας εσκοτώθη, καμμία συνθήκη δεν έκαμε»…»

Πόσο σοφός ήταν αυτός ο άνθρωπος!!! Πόσο μακριά έβλεπε; Και γιατί απάντησε έτσι; Γιατί επέλεξε τον Ιωάννη Καποδίστρια ως κυβερνήτη της μικρής τότε Ελλάδος; Γιατί είπε μετά το Ναβαρίνο αναστενάζοντας:  « μισή ελευθερία αποκτήσαμε!!!!»;
Πρέπει να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα για να καταλάβουμε γιατί ο Κοτζιάς, κακή τη μοίρα υπουργός των εξωτερικών της δύσμοιρης Χώρας μας, λέγει αδιάντροπα «δεν πρέπει να είμαστε φυλακισμένοι στην ιστορία» . Γιατί,  αυτός και ο συνοδοιπόρος του Τσίπρας,  είναι φυλακισμένοι σε μια άλλη ιστορία, αυτή της Σουλτάνας, του Άρη Βελουχιώτη. Και τι λέγει αυτή η ιστορία; Ακούστε την:
Μας έλεγε ο Άρης:
“Συναγωνιστές προσέξτε.
Δεν μας νοιάζει καθόλου για τους Γερμανούς, αλλά σκοπός μας είναι να ξεκαθαρίσουμε τους προδότας, φασίστες Έλληνες. 
Αν σπαταλίσουμε τον χρόνον μας κατά των Γερμανών δεν θα μείνει καιρός στον ΕΛΑΣ να εκτελέση το καθήκον του.
Πρέπει να λήψη η Μποτανά, να λείψουν οι βιομήχανοι και αστοί, τα δε φυσικά όρια της Ελλάδος μας φτάνουν μέχρι τον Όλυμπο, που μπορούμε να ζήσουμε μέσα σε αυτά χωρίς να υποδουλώσουμε άλλους λαούς φίλους μας και όσοι δεν μας ακολουθήσουν θα τους φάη το σπαθί μας και θα ζήσουμε εμείς οι υπόλοιποι πολύ πλούσια, δια τούτο πρέπει τώρα να συλλάβουμε το άλλο πουλημένο τομάρι τον Ζέρβα που θα τον κρεμάσουμε ανάποδα να τον φάνε όρνια και αλεπούδες. 

Ναι ή όχι καπεταναίοι;”  
Ναι ή όχι Τσίπρα και Κοτζιά;;
Και σήμερα απαντούν αυτοί που εμείς ως μητραλοίες τους εκλέξαμε να μας κυβερνούν. «ΝΑΙ καπετάνιε. Αυτήν την παρακαταθήκη σου αρχηγέ  εφαρμόζουμε». Και ο λαός με τα συλλαλητήρια των εκατομμυρίων; «Ετερόκλητος όχλος» είναι και δεν τους ακούμε.  
Και το ποιο σημαντικό, υιοθετούν απολύτως την «λογική» του ανθέλληνα Νίμιτς που επιχειρηματολογεί πως αφού και το προσωρινό όνομα των Σκοπίων , ΠΓΔΜ, έχει μέσα τον όρο Μακεδονία για 23 χρόνια δεν υπάρχει λόγος να αντιδρούμε. Δεν αντιδρούμε τουλάχιστον σαν Ρωμαίοι. Και δεν του αντιλέγει κανείς από την συμμορία που μας κυβερνά, στον «ανεκδιήγητο» αυτόν διαπραγματευτή,  πως, τέθηκε έτσι ως προσωρινό όνομα  που το έχει χάσει μέχρι που να συμφωνήσουμε στο οριστικό, απλά για να το επισημαίνουμε για ποιο πράγμα ομιλούμε. Προσωρινά θα τον φωνάζουμε, «Γιάννη», μέχρι να τον βαπτίσουμε οριστικά με άλλο όνομα αφού διαφωνούν οι γονείς για το Γιάννης. Και το χειρότερο, οι συμμορίτες αυτοί απευθύνονται με αυτή την ηλίθια λογική στον «ετερόκλητο όχλο» για να μας πείσουν. Και δεν του αντιλέγουν με την ίδια λογική, και εμείς που ονομαζόμαστε έτσι 3000 χρόνια; Και δεν του αντιλέγουν πως και τα 5 ονόματα που προτείνει έχουν όλα τον όρο Μακεδονία ενώ υπάρχουν τόσα άλλα που ταυτίζονται με τα πράγματα, όπως Βαντάρσκα, Σκοπια,  Αλβανοσλαβία, Παιονία, Κεντροβαλκανική κτλ. που δεν έχουν τον όρο Μακεδονία όπως το επιθυμεί σύμπας ο Ελληνισμός επιβεβαιωμένο και καταμετρημένο;   Επίσης ανερυθρίαστα επικαλούνται την δέσμευση του Καραμανλή στο Βουκουρέστι, ότι τάχα είχε δεχτεί σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία.
Για να δούμε όμως τι δήλωσε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του ζητήματος στο Βουκουρέστι:
«Βόμβα» Καραμανλή για Σκοπιανό: Από πού βγαίνει ότι είχα δεσμευτεί για τον όρο «Μακεδονία»;
Ηχηρή παρέμβαση στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν είχε δεσμευτεί να υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Κυριακάτικης Ελευθερίας του Τύπου», ο πρώην πρωθυπουργός πήρε θέση για τα γεγονότα που συνέβησαν στο Βουκουρέστι το 2008 και τα οποία οδήγησαν στην παύση των συνομιλιών για το ζήτημα της ονομασίας μεταξύ των δύο χωρών.
«Δεν υπάρχει συμφωνία στο Βουκουρέστι, διότι η διαπραγμάτευση τότε κατέρρευσε με ευθύνη των Σκοπίων» τόνισε μιλώντας με βουλευτές που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.
«Υπάρχει μια παρανόηση με το Βουκουρέστι. Εγώ ποτέ δεν δέχθηκα ονομασία με τον όρο «Μακεδονία»» τονίζει ο κ. Καραμανλής και συμπληρώνει: «Έκανα ένα βήμα πίσω και άφησα ανοιχτό να συζητήσω μια κοινά αποδεκτή σύνθετη ονομασία, εφόσον όμως θα λύναμε τα μεγάλα προβλήματα, που ήταν το Σύνταγμα των Σκοπίανών, που συνδέεται με την ταυτότητά τους και τον αλυτρωτισμό που έπρεπε να αποκηρύξουν».
«Άρα στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία στο Βουκουρέστι, όταν δεν έχεις καταλήξει σε συμφωνία, δεν υπάρχει συμφωνία» συμπληρώνει ο πρώην πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση και μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα.
          Τι έχετε να πείτε πουλημένοι ΤσιπροΚοτζιάδες; Ούτε ο ΣκοπιαΝίμιτς επικαλέσθηκε το Βουκουρέστι γιατί γνωρίζει την αλήθεια, εσείς πόσα έχετε αρπάξει για να υπερθεματίζετε στο ψέμα;
Λέγει το μεγαλύτερο πνεύμα όλων εποχών, Αριστοτέλης,  που σε λίγο θα γίνει Σκοπιανός  αφού γεννήθηκε στα Στάγιρα της Χαλκιδικής άσχετα αν ο Πατέρας του ήταν από την Άνδρο και η μητέρα του από την Χαλκίδα, πως η αλήθεια βρίσκεται όχι στην «δόξα» του ενός, αλλά, στο «ένδοξο», δηλαδή, στην γνώμη των πολλών, στην γνώμη του «ετερόκλητου όχλου» εθνομηδενιστήρια!!! Γι αυτό δεν θέλετε να είστε «φυλακισμένοι στην ιστορία»; Γιατί η ιστορία βοά; Προσέξτε καλά όμως μην αρχίσει να βοά εναντίον σας ο «ετερόκλητος όχλος».
Πάει ο Ζαεφ στην Γερμανία και η Μερκελίνα για να μας πικάρει ανά τρεις λέξεις τον αποκαλεί Μακεδόνα. Τότε και εσύ Τσίπρα όταν βρεθείς στο Βερολίνο αποκάλεσέ την κατά τον τίτλο του άρθρου, Ούνισα, να δούμε θα της αρέσει; Επίσης, λένε συνέχεια οι σκοπιανοί πως θα κάνουν δημοψήφισμα, εσύ γιατί να μην το παίξεις όπως οι Ρωμαίοι λέγοντας πως και εσύ θα κάνεις δημοψήφισμα; Ποιος θα σου αντιλέξει; Οι Αμερικάνοι ή οι Γερμανοί; Και με ποια λογική όταν οι σκοπιανοί θα κάνουν;
Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο «καθηγητής», γιατί πάει κόντρα στη θέληση του Ελληνικού λαού, αντί να ψάξει το λοβοτομημένο μυαλό του από την αριστεροφροσύνη του, κατέφυγε σε επαίσχυντο ιδεολόγημα πως η έννοια Μακεδονία είναι μεταφυσική και υποστήριξε ότι η ονομασία αλλά και τα ιστορικά δικαιώματα που απορρέουν από την ονομασία «Μακεδονία» είναι «μεταφυσικά»(!) και ότι η Ελλάδα αυτό που επιδιώκει είναι ένας «έντιμος» συμβιβασμός και όχι υπεράσπιση των ιστορικών δικαίων της.
Τι λες ρε λογογράφε του Χόνεκερ; Και τότε, γιατί τα ζητούν αυτά τα δικαιώματα οι σκοπιανοί;
Ο Κολοκοτρώνης, Κοτζιά και Τσίπρα, ερχόταν από πολύ μακριά. Ήταν γέροντας χιλιάδων ετών. Η άρνησή του να καθίσει στο τραπέζι διαπραγμάτευσης,  ισοδυναμούσε με την μη νομιμοποίηση του Τούρκου στα εδάφη μας. Δεν είχε καν το δικαίωμα να παραβεί το μήνυμα και την παρακαταθήκη του τελευταίου Βασιλιά μας που προτίμησε να σκοτωθεί παρά να υπογράψει συνθήκη παράδοσης στον Τούρκο βάρβαρο κατακτητή. Συνακόλουθα, θεωρούσε τον Τούρκο ως εισβολέα και κατακτητή στα εδάφη μας με καμμία νομιμοποίηση. Αντίθετα νομιμοποιούσε τους  Έλληνες να τον μάχονται συνεχώς μέχρι να απελευθερώσουν τα καταπατημένα εδάφη μας. Αν ζούσε το 1923, ποτέ δεν θα υπέγραφε την συνθήκη της Λοζάνης. Γιατί τώρα που την έχουμε υπογράψει ο Τούρκος την σεβάστηκε ποτέ;; Και για να μην είναι το ερώτημα ρητορικό, βρέστε μου μια συνθήκη που έχει υπογράψει ο Τούρκος μέχρι τα σήμερα που να την έχει τηρήσει ή σεβαστεί. Ο Σενέρ Λεβέντ, τουρκοκύπριος, έγραψε μια μεγάλη αλήθεια στην εφημερίδα του: «Οι Τούρκοι πρώτα είναι Τούρκοι και μετά άνθρωποι.» Ο Τούρκος δεν γνωρίζει την λέξη,«παρακαλώ» αλλά το «θέλω».
Επίσης, γνώριζε πολύ καλά χωρίς να έχει διαβάσει Θουκυδίδη πως, αν καθίσει στο τραπέζι για συμβιβασμό, αυτό του έλεγε ο Άμιλτων  και μάλιστα «Πρέπει οι Έλληνες να ζητήσουν συμβιβασμόν…», το χειρότερο δηλαδή, αμέσως δήλωνε, μόνο με την κίνηση αυτή, υποχώρηση, νομιμοποίηση και ευθύς θα του ζητούσαν στα μέγιστα να υποχωρήσει. Εσείς σήμερα εθνομηδενιστήρια, που τρέχετε στους σκοπιανούς για τάχα λύση, δεν βλέπετε πως αμέσως αυτοί ζητούν τα μέγιστα και σας εμπαίζουν και από πάνω; Τι έχουν πάθει τα μυαλά  σας, λοβοτομή; Ή θέλετε να αναστρέψετε  την χιλιάδων ετών νομοτέλεια στην γεωπολιτική των κρατών που έχει περιγράψει με τόση ενάργεια ο Θουκυδίδης;  Προς επιβεβαίωση αυτής της νομοτέλειας, σήμερα ζητά ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων, ο συνομιλητής σας δηλαδή, να μοιράσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά. Μας ζητούν να ρίξουμε τα άγια τοις αγίοις τοις κυσσί. Πάρε εσύ τον Μέγα Αλέξανδρο, εγώ τον Φίλιππο, εσύ τον Αριστοτέλη εγώ τον Ιουστινιανό, εσύ την μικρή χρυσή λάρνακα, εγώ την μεγάλη….. κι ας αγωνίσθηκαν και οι δύο αυτοί μεγάλοι βασιλείς για την ενότητα όλου του Ελληνισμού κι έφτασαν έτσι τον Ελληνισμό μέχρι τα σύνορα της Κίνας. Πόσο πουλημένοι είστε ΤσιπροΚοτζιάδες που αντί να συνταχθείτε πίσω από την ενότητα του Ελληνικού λαού στο ζήτημα αυτό, απεναντίας υπακούετε στα κελεύσματα της βάρβαρης Μέρκελ που σας υπαγορεύει την εχθρότητα προς τους Έλληνες χαρακτηρίζοντάς τους ως «ετερόκλητο όχλο» ; Είστε Πρωθυπουργοί εσείς των Ελλήνων ή εχθροί του;
Όλα αυτά τα γνώριζε πολύ καλά ο αγράμματος Κολοκοτρώνης, δεν ήταν φυλακισμένος της ιστορίας ούτε οι έννοιες του Ελληνισμού ηλικίας 4000 ετών ήταν μεταφυσικές αλλά ζωντανές, γνώριζε διευθύνσεις και ονόματα κι έκλεγε για το κατάντημα της Ελλάδος, γι αυτό απάντησε έτσι στον Άμιλτον, γι αυτό αναστέναξε μετά το Ναβαρίνο και είπε το προφητικό  «μισή ελευθερία αποκτήσαμε!!!!»
Όλοι οι γείτονές μας, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι, μόνο ζητούν από την Ελλάδα γιατί ξέρουν πόσο ψυχή ποντικιού έχετε, και αντί να το παίξουμε και εμείς Ρωμαίοι και να ζητούμε, από την Αλβανία την εφαρμογή του πρωτόκολλου της Κέρκυρας, από τους Σκοπιανούς την διεκδίκηση των 250.000 Ελλήνων που ζουν εκεί, από τους Τούρκους την Ίμβρο και Τένεδο και την αναγνώριση τουλάχιστον των γενοκτονιών που έχει υποστεί ο Ελληνισμός, εσείς πουλημένοι αριστερόφρονες εθνομηδενιστήρια κάθεστε συζητάτε και είστε έτοιμοι να παραδώστε τα πάντα.
Ακούστε λοιπόν καλά «καθηγητή» Κοτζιά και καταληψία Τσίπρα, προτού παραδώσετε την χιλιοαιματοβαμμένη από Ελληνικό αίμα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, τούτο: Οι Σκοπιανοί, αν δεν πάρουν το «μεταφυσικό» όνομα  Μακεδονία, έχουν τόπο να σταθούν, οι Έλληνες όμως Μακεδόνες που ζουν στον πραγματικό τόπο Μακεδονία, δεν έχουν που να πάνε.

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...