Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ο Μέγας Αμβρόσιος καλεί σε αγρυπνίες για τη Σωτηρία της Ελλάδας

σχόλιο Γ.Θ : Την ώρα που ο Ιερώνυμος τάχθηκε κατά των λαοσυνάξεων για το Σκοπιανό, επικαλούμενος αγαπολογίες, ο Μέγας Αμβρόσιος για άλλη μια φορά μπαίνει μπροστάρης και δείχνει τον δρόμο της αντίστασης

Η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας θα τελέσει την Παρασκευή λειτουργία για τη σωτηρία της Ελλάδας!

Η Μητρόπολη αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Ως είναι γνωστό, με πρωτοβουλία ομάδος πιστών της τοπικής μας Εκκλησίας από τον Αύγουστο του 2015 έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια προσευχητικού και λατρευτικού περιεχομένου με σκοπό την έντονη προσευχή προς την Υπεραγία Θεοτόκο για τη σωτηρία της πατρίδος μας.

Έτσι το πρώτο Σάββατο εκάστου μηνός είναι αφιερωμένο στην σωτηρία της Πατρίδας, άλλοτε με αγρυπνίες και άλλοτε με πρωινές Θείες Λειτουργίες. Για τον Ιανουάριο θα τελεστεί αγρυπνία από ώρα 8.30μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής 12ης Ιανουαρίου μέχρι τα ξημερώματα Σαββάτου 13ης Ιανουαρίου και στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου.

Επειδή η ημερομηνία της νυχτερινής Θείας Λειτουργίας συμπίπτει με την ημέρα αγιοποιήσεως του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, θα ψαλλεί η Ακολουθία του Οσίου. Θερμότατα παρακαλούμε τούς Χριστιανούς μας να προσέλθουν να αναπέμψουμε θερμή ικεσία προς την Παναγία μας για την Πατρίδα μας».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...