Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

"Καλύπτονται" οι άνθρωποι του Σόρος στην Ευρωβουλή


"Αποκαλυπτικό έγγραφο/ Ίδρυμα Σόρος: ο Κνουτ Φλεκενστάιν είναι δικός μας"

Με τίτλο «αποκαλυπτικό έγγραφο», η αλβανική ιστοσελίδα «hashtag» δημοσιεύει έγγραφα του ιδρύματος Σόρος που δείχνουν μέλη του Ευρωκοινοβουλίου που ανήκουν στον έλεγχο της λεγόμενης Ομάδας Τζορτζ Σόρος.

Το πρωί της (περασμένης) Τετάρτης ο εισηγητής για την Αλβανία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κνουτ Φλεκενστάιν (του κόμματος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών) περιέγραψε ως παραμύθια τους ισχυρισμούς του πρώην πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα για το ρόλο και την επιρροή του δικτύου Σόρος στο ευρωκοινοβούλιο.



«Παρά το γεγονός ότι ο κ. Κνουτ Φλεκενστάιν αγνόησε πλήρως τις δηλώσεις του Μπερίσα και τις χαρακτήρισε ως παραμύθια, ένα έγγραφο που ελήφθη από την DC Leaks, δείχνει ότι ο κ. Φλεκενστάιν αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του δικτύου Σόρος και η κριτική που άσκησε κατά του Μπερίσα ήταν αποτέλεσμα σύγκρουσης συμφερόντων», σημειώνει το δημοσίευμα.



Η εσωτερική έκθεση του Ιδρύματος Σόρος, φέρει την ονομασία «Κατάλογος Αξιόπιστων Συμμάχων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ( 2014-2019)».

Από την εισαγωγή στην έκθεση καθίσταται σαφές ότι το υλικό έχει σχεδιασθεί ως οδηγός για τον προσανατολισμό όλων των κλάδων αυτού του ιδρύματος σε σχέση με τους υπαλλήλους που βρίσκονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ποιοι είναι, δηλαδή ‘δικοί μας’- εννοεί).

Έτσι παρουσιάζεται ένας κατάλογος των Ευρωπαίων αξιωματούχων που είχαν ‘εμπιστοσύνη’ στο Ίδρυμα Σόρος.

Ο κατάλογος είναι δομημένος σύμφωνα με τους τομείς και τα τμήματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στην ενότητα « Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων, η λίστα των έμπιστων αξιωματούχων του Ιδρύματος Σόρος, συμπεριλαμβάνει τον κ. Κνουτ Φλεκεστάιν (Knut Flenckenstein) ως δικό του άνθρωπο…

(Στοιχεία από hashtag.al)
--
The Hellenic Information Team

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...