Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«Αρκούδα» και «Δράκος»: Στόχος η ανασυγκρότηση της παγκόσμιας τάξης!

Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Κίνας θα στρέφεται εναντίον του μονο-πολικού κόσμου και των διαφορετικών μέτρων και σταθμών,
δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας μετά από συνομιλίες με Κινέζο αξιωματούχο.
«Οι Κινέζοι συνάδελφοί μας έχουν τονίσει ότι έχουμε παρόμοιες θέσεις σχετικά με το πρόβλημα των προκλήσεων και απειλών. Επεσήμαναν την ανάγκη ανασυγκρότησης της σημερινής παγκόσμιας τάξης και την απομάκρυνση από διπλά πρότυπα όπως και την ενίσχυση της ισότητας και αμοιβαίας επωφελούς σχέσης μεταξύ όλων των χωρών του κόσμου», δήλωσε ο Στρατηγός Ανατόλι Αντόνοφ, μετά τις συνομιλίες μεταξύ του Ρώσου Υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και του αντιπροέδρου του κινεζικού Κεντρικού Στρατιωτικού Συμβουλίου, Fan Changlong.
Ο Antonov είπε ότι οι δύο στρατιωτικοί αξιωματούχοι συμφώνησαν ότι η Ρωσία και η Κίνα θα πραγματοποιήσουν ναυτικές ασκήσεις στη Θάλασσα της Ιαπωνίας στο άμεσο μέλλον. Σημείωσε ότι οι ασκήσεις του περασμένου έτους στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας απέδωσαν «πρακτικά αποτελέσματα», όπως έκανε και η εκπαίδευση των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας και της Κίνας στο πλαίσιο των ασκήσεων «Pace Mission 2014» στη βόρεια Κίνα.
Ο Antonov είπε ότι τα δύο έθνη θα δώσουν προτεραιότητα στην συντονισμένη θέση στο παγκόσμιο πρόγραμμα αντιπυραυλικής άμυνας.
Είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι η κινεζική αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στη νεότερη υψίστης ασφαλείας οχυρωμένη εγκατάσταση της Ρωσίας, στη Μόσχα, που έχει… βαπτιστεί το «εν καιρώ πολέμου κυβερνητικό αρχηγείο».


Μετάφραση-απόδοση: Ι.Γκορ. αποκλειστικά για το Hellasforce
http://hellasforce.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...