Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Το ρωσικό «Sukhoi PAK FA» ανησυχεί τους αμερικανούς...


Αμερικανοί ειδικοί πιστεύουν ότι το νεότερο ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς «Sukhoi PAK FA T-50» [Сухой ПАК ФА] ανταγωνίζεται άνετα παρόμοια μοντέλα που είναι διαθέσιμα στον αμερικανικό στρατό.


Αυτό γράφει το «The National Interest», αναφέροντας τις απόψεις των στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων, όπως σημειώνει η ρωσική Πράβντα.

«Με την παρουσίαση  των χαρακτηριστικών του PAK FA, πληροφορηθήκαμε για τον πολύπλοκο σχέδιο,  από το οποίο ορισμένοι δείκτες του είναι ανώτεροι από τα διαθέσιμα του αμερικανικού στρατού της πέμπτης γενιάς.

Σε σύγκριση με το F-35, το PAK FA έχει περισσότερη ευελιξία σε συνδυασμό με την εξαιρετική αεροδυναμική του σχεδίαση», είπε ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, David Deptul.

Ένας άλλος ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ, δήλωσε ότι από την άποψη της παραγωγικότητας το PAK FA φαίνεται ανταγωνιστικό σε σύγκριση με το F-35.

Ο επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Mark Welch δεν είναι πολύ αισιόδοξος, σημειώνει το αμερικανικό περιοδικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τόσο η Ρωσία, όσο και η Κίνα, γρήγορα προσεγγίζουν την τεχνολογία που εφαρμόζεται στον αμερικανικό στρατό.

The Hellenic Information Team

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...