Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ ΕΦΕ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ !!!


 σχόλιο megadoxatoTheo Αγαπητοί φίλοι και αδερφοί πρέπει με την σημερινή τεχνολογία να προσέχουμε τα βίντεο που αναρτούν στο διαδίκτυο οι διάφοροι επιτήδιοι για να προσελκύσουν την προσοχή των τηλεθεατών στα βίντεο του διαδικτύου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, (ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ADOBE ΤΟ AFTER EFFECT) ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ «ΘΑΥΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΠΙΑΣΕ» Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014.



ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΔΩΘΗΚΕ ΣΑΝ «ΘΑΥΜΑ», (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) Ο «ΦΙΛΟΣ» ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014, ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ !

Το ίδιο έχει κάνει και στο κανάλι του ο τύπος, και με δημιουργίες «εξωγήινων», με αισχρά τέρατα, κ.α. με τα ειδικά οπτικά εφέ που φτιάχνει.
https://www.youtube.com/user/gerardpali26/videos
Αποδεικνύοντας ότι και οι εμφανίσεις των «εξωγήινων» κ.α. εάν δεν είναι από δαιμονική πλάνη, είναι από δημιουργίες οπτικών εφέ σε υπολογιστές και ειδικά προγράμματα για να ξεγελάσουν τους αφελείς !
Προσοχή λοιπόν σε όλους μας, για να μην μας κοροϊδέψουν από εδώ και έπειτα, οι διάφοροι αιρετικοί και πλάνοι ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΕΦΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ !

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...