Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο.

Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας...
καθώς Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, ζήτησαν από την πρόεδρο της Βουλής να κινηθεί το ταχύτερο ώστε η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας να γίνει στις 17 Δεκεμβρίου, μετέδωσε σε έκτακτη είδηση το δελτίο του Mega.

Την ανακοίνωση έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, στρέφοντας ταυτόχρονα τα “πυρά” της κατά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας:

“Δυστυχώς η ανοικτή και απροκάλυπτη προτροπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τους βουλευτές, να αποτρέψουν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και να οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές, υπονομεύει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας και εκπέμπει μηνύματα αβεβαιότητας στις αγορές. Υπονομεύει ακόμα την εθνική οικονομία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, εργαζόμενους και ανέργους. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιτρέψει αυτή την ανοικτή υπονόμευση. Η πολιτική αβεβαιότητα πρέπει να τελειώσει τώρα!”

Η Σοφία Βούλτεψη επιβεβαίωσε τη σημερινή μυστική συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου κατά την οποία συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με την τρόικα αλλά και το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος δικαιολογώντας την απόφαση της κυβέρνησης αναφέρει πως το προσεχές χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την διευθέτηση όλων των θεμάτων όπως αυτό του χρέους και ως εκ τούτου πρέπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα.


http://mignatiou.com/2014/12/17-dekemvriou-i-proti-psifoforia-gia-proedro/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...