Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ουκρανοί Ναζιστές: «Θα καταστρέψουμε τη ρωσική αυτοκρατορία».

σχόλιο Γ.Θ : Μάλλον θα έχουν την τύχη του Φύρερ τους...
Προσέξτε τα χρώματα στην σημαία της Ναζιστικής τους ομάδας και διαλαλήστε στους πάντες το νέο σύνθημα... "Ναζί & Αναρχικοί το ίδιο μαγαζί!"
Από την κεντρική έδρα του ακροδεξιού εθνικιστικού κινήματος « Δεξιός Τομέας» ανακοινώθηκε επείγουσα κινητοποίηση όλων των μελών του.

«Αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που κρέμονται πάνω από την ουκρανική κρατική υπόσταση, ο ‘Δεξιός Τομέας’ καλεί όλα τα τμήματά του σε επείγουσα  ένοπλη κινητοποίηση και ανάλογα με την ιδιαίτερη κατάσταση στην περιοχή, να συντονιστούν οι δράσεις των ομάδων», σημειώνει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους πολίτες της Ουκρανίας, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους (συμπεριλαμβανομένων των Ρώσων) ότι ο αγώνας μας είναι αντι-ιμπεριαλιστικός και όχι Ρωσοφοβικός. Η Ρωσική Αυτοκρατορία θα καταστραφεί.
Παρότρύνουμε το «Κίνημα Αντίστασης του Καυκάσου» καθώς και όλα τα απελευθερωτικά κινήματα στη Ρωσία να εντείνουν τις δραστηριότητές τους», γράφει η ‘Ουκρανική Αλήθεια’ [Украинская правда] δημοσιεύοντας το κείμενο του «Δεξιού Τομέα».

Επιπρόσθετα, ο ηγέτης του ναζιστικού κινήματος «Δεξιός Τομέας», Ντμίτρι Γιάρος,  έκανε δημόσια έκκληση για υποστήριξη της Ουκρανίας προς τον ηγέτη της τρομοκρατικής ομάδας των Ισλαμιστών, Ντόκου Ουμάροφ- Доку Умаров.

«Ως ηγέτης του «Δεξιού Τομέα» σας καλώ να εντείνουμε τον αγώνα του. Η Ρωσία δεν είναι τόσο ισχυρή όσο φαίνεται. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε. Ας επωφεληθούμε αυτήν την ευκαιρία» αναφέρει ο Ντμίτρι Γιάρος, όπως δημοσιεύθηκε στο κοινωνικό δίκτυο «VKontakte».

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...