Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κριμαία. "Τα Άγνωστα Κρίματα" του ΘΕΟΥ.

 http://www.wallpaperfreehd.com/thumbnails/large_3d_world_map__87528.jpeg
Η ζωή και ο θάνατος τα  άγνωστα κρίματα του ΘΕΟΥ.
Δεν χρειάζεται να  προσέξεις ιδιαίτερα για να ακούσεις το κλάμα του νεογέννητου γιατί ξεσηκώνει τον κόσμο με το επαναλαμβανόμενο

¨ΟΥΑΟΥ-ΟΥΑΟΥ-ΟΥΑΟΥ¨
Σε ένα ετοιμοθάνατο όμως επί  της κλίνης πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου για να ακούσεις τον επιθανάτιο ρόγχο με τον μακρόσυρτο  βαθύ ήχο.
¨Χουάρ- Χουάρ-Χουάρ¨ όπως μπορείς σε αυτή την βαθειά συγκινησιακή στιγμή να προσλάβεις.
Τι μπορεί να σημαίνουν αυτοί οι δύο ¨υπερκόσμιοι¨ ήχοι που σηματοδοτούν την έναρξη και το τέλος της επίγειας διαδρομής μας;
Πιθανώς  αυτό που στην ομιλούμενη πάλαι ποτέ  γλώσσα των Αραμαικών στους Αγίους Τόπους ακούγεται σαν Xuất και σημαίνει Πνεύμα Θεού.

Δηλ. ο άνθρωπος έρχεται και φεύγει από αυτή την ζωή με την λέξη στο στόμα του ¨ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ¨.
Και αν ο Άγιος Θεός έχει εμφυσήσει μέσα μας το Πνεύμα ΤΟΥ , κάποιοι  βάλθηκαν  στις  μέρες μας με ένα δικό τους ¨φύσημα¨ να διαλύσουν  ζωές  με  τα ακάθαρτα πνεύματα των ανθρωποκτόνων σχεδιασμών τους
Φυσικά αυτό δεν είναι φύσημα αλλά παγωμένο αγέρι που μυρίζει θάνατο και καταστροφή.
Κρίσιμες στιγμές για την ανθρωπότητα που οι κοσμοκράτορες την κρατούν στην  παλάμη τους έτοιμοι να την διαλύσουν… όπως διαλύεται το χνούδι στον αέρα.
Με «συμμετρικές κυρώσεις» απειλεί η Μόσχα εάν η Ε.Ε και οι ΗΠΑ προχωρήσουν σε κυρώσεις σε βάρος της λόγω της ουκρανικής κρίσης.
13 /03/2014
Λάδι στη φωτιά ρίχνει το ΝΑΤΟ. Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 εστάλησαν στην Πολωνία 6/3/14
Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ μετά τον Πειραιά αγκυροβόλησε ανοικτά της Αττάλειας . Μάρτιος 9, 2014. 
Πρωτοφανής κίνηση από Ρωσία: Μετέφερε υπερηχητικούς πυραύλους cruise στην Σεβαστούπολη.
Καταιγίδα” πυραύλων Topol-M, Iskander-M, S-300 και S-400 προετοιμάζει η Ρωσία τις επόμενες ημέρες, 10/03/2014
Aφοπλιστικά  ειλικρινής ο διευθυντής της CIA John O. Brennan απαντώντας στο ερώτημα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του Κογκρέσου "Αν όντως ο ρωσικός Στρατός μπορεί μέσα σε τρεις ώρες να προελάσει μέχρι το Κίεβο και αν υπάρχουν πληροφορίες για κάτι τέτοιο" απάντησε ως εξής:  "Υποθέτω ότι μόνο ο Πούτιν το γνωρίζει αν θα επιτεθεί. Αν, ναι, τότε υπάρχει αυτή η δυνατότητα". 


Η Βουλγαρία προετοιμάζεται συστηματικά για ένα νέο Ψυχρό Πόλεμο, ένδειξη του ότι περιμένει να χειροτερεύσει η κρίση μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ-ΗΠΑ! Αυτό φυσικά που την απασχολεί είναι τι θα γίνει με την ροή φυσικού αερίου εάν ο εφοδιασμός από τη Ρωσία σταματήσει.
Ποιες οικονομίες της Ευρώπης θα δεχτούν συντριπτικό πλήγμα  καθώς οι οικιακοί χρήστες, οι εταιρείες τηλεθέρμανσης, τα νοσοκομεία και οι επιχειρήσεις  στον  κύκλο παραγωγής,  δεν θα  έχουν τη  άμεση δυνατότητα να στραφούν σε εναλλακτικό καύσιμο;
Και ενώ οι κοσμοκράτορες είχαν την Ελλαδίτσα πάνω στην παλάμη τους και ετοιμαζόταν να την εξαφανίσουν ξαφνικά βρέθηκαν και αυτοί  μαζί της  πάνω στην ίδια παλάμη καταστροφής !!!
Και έχουν μάλιστα και χιούμορ…
Τον παλιό-καλό του εαυτό φαίνεται πως «αναπόλησε» ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επιδεικνύοντας ειρωνική διάθεση και ασέβεια – κυριολεκτικά – απέναντι στον ελληνικό λαό, δια των σχολίων που έκανε για την κυβέρνηση της χώρας.  «δεν θα δώσουμε βοήθεια με το ζόρι σε κάποιον που δεν την  θέλει».


Τι τους περιμένουν;
 Tα άγνωστα κρίματα του ΘΕΟΥ που ξεκινούν από την ΚΡΙΜΑΙΑ.
Το ισχυρίζονται και οι ίδιοι…
Η κατάληψη της Κριμαίας από τους Ρώσους έχει προκαλέσει διάφορες ιστορικές συγκρίσεις από την προετοιμασία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου το 1914 μέχρι την προσάρτηση της Σουηδίας από τον Χίτλερ το 1938 επισημαίνουν οι Financial Times σε άρθρο τους που αναδημοσιεύει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.
 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...