Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η ΚΡΙΜΑΙΑ της οικονομίας,¨ κρεμάλα¨ των μνημονίων;

Τι λέτε τα tablet των τροικανών να μην είναι κολλημένα στις εξελίξεις στην Ουκρανία;
Εδώ και χρόνια δεν μας λένε ότι όταν φτερνίζεται η Wall street βήχει η Ευρώπη; Ήρθε καιρός να δούμε όταν βρυχάται η Ρώσικη Αρκούδα θα διαπιστώσουμε άραγε αν παθαίνει
πνευμονία η πραγματική οικονομία;

Γιατί τελικά άλλο πράγμα είναι το σερβίρισμα του χρηματο-οικονομικού ψηφιακού project και άλλο πράγμα είναι ο άρτος ημών ο επιούσιος.

Από ότι φαίνεται η αυτοδιάθεση της Κριμαίας από την Ουκρανία και η σύγκρουση των ισχυρών της γης γεωπολιτικά μας προσγειώνει απότομα στις διαστάσεις της οικονομίας της καθημερινότητας μέσα απο γεγονότα που ο πλανήτης έχει πολλά χρόνια να βιώσει.

Αν τις νέες καταστάσεις που προέκυψαν στην Ουκρανία μπορούν να τις διαχειρισθούν ¨σωστά¨ όπως κουκουλώναν τα πράγματα τόσα χρόνια, οι εξελίξεις στην Παγκόσμια Οικονομία δεν θα ¨τραυματίσουν¨ την εικονική πραγματικότητα που σήμερα βιώνουμε.

Αν όμως όχι, ¨κούνια που τους κούναγε¨ γιατί το μωρό θα ξυπνήσει από την κούνια και δεν θα αφήσει κανένα να κλείσει μάτι.

Η Κριμαία τελικά θα Κρεμάσει πολλές υποθέσεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας της οικονομίας άρον – άρον και θα βγάλει παλαιούς λογαριασμούς.

Απευχόμαστε όλοι οι Έλληνες την Ανωμαλία γιατί η Δημοκρατία δεν είναι Ανωμαλία και μόνο η Ομαλότητα μπορεί να διασφαλίσει τον Καθημερινό Άρτο που κάποιοι βάλθηκαν να μας πάρουν ακόμα και την¨ μπουκιά από το στόμα¨ για να ξεπληρώσουμε τα κλεμμένα τους.

Την Καθαρά Δευτέρα το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Αυτή η Καθαρά Δευτέρα για πολλούς στον πλανήτη θα γίνει πιθανώς Μαύρη Δευτέρα.

Φέτος τον ΑΕΤΟ της ΕΛΛΑΔΑΣ θα τον σηκώσει το ίδιο το Χέρι του ΧΡΙΣΤΟΥ δίνοντας και το μήνυμα της πορείας μας μέσα στην Αγία και Μεγάλη ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...