Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

 
σχόλιο Γ.Θ : Αυτό θα πρέπει να μας το αποδείξουν, όταν συγκυβερνώντας μαζί του, θα δούμε αν εννοούσαν όλα αυτά τα πατριωτικά που έλεγαν τόσο καιρό...



Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στα Αγρίνιο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στην Αιτωλοακαρνανία.

Η κα Κουντουρά, πλαισιωμένη από τους πολιτευτές του κόμματος κ.Ντούπη, Μιχαλάτο και Τσουκαλά εξαπέλυσε εφ' όλης της ύλης επίθεση στην κυβερνητική πλειοψηφία χαρακτηρίζοντας της επικίνδυνη, για την ασκούμενη δημοσιονομική και οικονομική πολιτική που εφαρμόζει.Υπογράμμισε ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών υποβαθμίζοντας κοινωνικούς και δημοκρατικούς θεσμούς, υποτιμώντας και απαξιώνοντας δημόσια και ιδιωτική περιουσία, οδηγώντας όπως τόνισε την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών σε οικονομικό και κοινωνικό αδιεξοδο.

Στην συνέχεια θέτωντας μια σειρά ερωτήματων, αντέκρουσε τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, γύρω απο τις επιδόσεις στο πεδίο της δημοσιονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής, ενώ έκανε λόγο και για φιλοκυβερνητικά media που προσπαθούν να πείσουν περί successes story και περί πρωτογενούς πλεονάσματος.


Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, η βουλευτής τόνισε πως πρόκειται για μια κρίσιμη μάχη, καθώς θα κριθούν σοβαρά εθνικά και γεωπολιτικά θέματα για την χώρα, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Δεν είμαστε διεφθαρμένος λαός, όπως μας παρουσίαζε ο Γ. Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου τότε που δήλωναν πως κυβερνούν ένα διεφθαρμένο λαό, δεν είμαστε τεμπέληδες ούτε μπαταχτσήδες. Πιστεύουμε στην Ευρώπη και το ευρώ, δεν αναγνωρίζουμε όμως το χρέος που με ευθύνη των ευρωπαίων δημιουργήθηκε".

Σε ερώτηση του cityVoice.gr, αναφορικά με την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας των ΑΝΕΛ με το ΣΥΡΙΖΑ η κα Κουντουρά τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι «ουρά» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιχειρεί να τους παρουσιάσει η κυβέρνηση και εξήγησε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν σε πολλά οικονομικά θέματα, διαφωνούν όμως στα εθνικά θέματα, τη μεταναστευτική πολιτική, ΑΟΖ και άλλα.

H κα Κουντουρά αναφερόμενη στην συνέχεια στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ανέφερε: "Η κοροιδία με ενοχλεί.Έίναι κίνημα το οποίο παρουσιάστηκε Τετάρτη και την Παρασκευή οι δημοσκοπήσεις το έκαναν εταίρο μιας κυβέρνησης.Το γεγονός αυτό με θλίβει και τον ελληνικό λαό τον εξαθλιώνει", ενώ συνέχισε χαρατηρίζοντας τον κ.Θεοδωράκη "κατά τα άλλα συμπαθέστατο κύριο αλλά χωρίς μέλη και πρόγραμμα. Η αλήθεια αντέχει... το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια".

Τέλος σχετικά με τις δημοτικές εκλογές και το ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο Αγρίνιο, η κα Κουντουρά δήλωσε πως στις τοπικές κοινωνίες πρέπει να επιλέξει ο κόσμος κατά συνείδηση, εκείνον που θα θεωρήσουν περισσότερο άξιο. Το κριτήριο επιλογής και εκλογής πρέπει να είναι οι προσωπικότητες των ανθρώπων και η παρουσία τους στην τοπική κοινωνία, μακριά από κομματικές διαδικασίες.Όσον αφορά την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατεβάσει το κόμμα δικό του αυτόνομο ψηφοδέλτιο.

 

http://cityvoice.gr
http://www.newsnowgr.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...