Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος χαμός στη Βουλή: Xρυσαυγίτες φώναζαν "τουρκόσπορους" τους βουλευτές. (βίντεο)

σχόλιο Γ.Θ : Είναι κρίμα να λένε τόσες αλήθειες, να λένε πολλές φορές τα πράγματα με το όνομά τους, να φέρονται στα προσκυνημένα πολιτικά ανθρωπάρια της αριστεροκεντροδεξιάς έτσι όπως τους αρμόζει και να ανήκουν στο ναζιστικό - παγανιστικό χώρο (και όχι μόνο). Μακάρι ο Θεός να τους φωτίσει και να μάχονται πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος, όπως έλεγε και το λιοντάρι του 1821.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με αφορμή τον εορτασμό από τη Βουλή της ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στον πολιτικο κόσμο ότι προσκυνά τους Τούρκους σας σύγχρονους ραγιάδες ενώ αυτό που πυροδότησε το κλίμα ήταν ο χαρακτηρισμός "πράκτορες" για τρεις βουλευτές: Αχμέτ Χατζηοσμάν, Ζειμπέκ Χουσεϊν και Αϊχάν Καραγιουσούφ.


Μάλιστα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καυτηρίασε την παρουσία τους στα εγκαίνια του μουσείου Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλοντας ότι στην πινακίδα αντί για τη λέξη Κωνσταντινούπολη υπάρχει η λέξη Ίστανμπουλ.

Αυτό προκάλεσε την οργή των τριών βουλευτών η οποία με την σειρά της προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη Ως αποτέλεσμα, από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής να ακούγονται οι λέξεις "τουρκόσποροι" αλλά και από τα χείλη του Ηλία Κασιδιάρη η φράση: Αν σε χαλάει να πας στην Ιστανμπουλ!


Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής, κ. Μαρκογιαννάκη ο οποίος μίλησε για ατοπήματα και ζήτησε από τον κ. Παππά να ανακαλέσει και να συναινέσει για να διαγραφούν αυτές οι φράσεις από τα πρακτικά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής όμως απάντησε "Δεν συναινώ! Φωνάξτε τον φρούραρχο!".

Τελικά, με εντολή του κ. Μαρκογιαννάκη διαγράφηκαν οι εκφράσεις από τα πρακτικά με τον Πρόεδρο της Βουλής να συστήνει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να είναι ευπρεπείς στους χώρους της Βουλής.



http://www.newsnow.gr



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...