Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μπόμπολας κατά Αγίου Όρους.

alt
σχόλιο Γ.Θ : Ούτε για τα τζάμια δεν κάνει η παλιοφυλλάδα του. Η πλύση εγκεφάλου από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης του στυλοβάτη του πασοκισμού επηρεάζει μόνο κάτι γραφικούς αμετανόητους.
Μπόμπολα, ευτυχώς για την Πατρίδα υπάρχει και το ίντερνετ...


ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ» 
«Αγιορείτικο Βήμα»
Τί προκαλεί ένα φαγητό όταν το ίδιο σερβίρεται και ξανασερβίρεται πολλές φορές, αφού πρώτα έχει ζεσταθεί και ξαναζεσταθεί;
Αυτά τα αισθήματα αηδίας και αποστροφής δοκίμασαν όσοι καλόπιστοι διάβασαν δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΥΣ» περί δήθεν συμμετοχής μονών και ενοριών της Ελλάδας σε «φάγωμα» 5 δις.
Το δημοσίευμα αποτελεί μία άδικη προσπάθεια σπιλώσεως του τεράστιου έργου της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Εκκλησίας της Κρήτης και των μονών, και μάλιστα στις κρίσιμες ημέρες μας, όταν η Εκκλησία είναι το μόνο αποκούμπι του λαού.  Παρατηρούμενες παρατυπίες ή λογιστικές ελλείψεις ανασύρονται επανειλημμένα από το ντουλάπι του χρόνου και βαφτίζονται «απάτη κατά του Δημοσίου», με προφανή σκοπό τον διασυρμό της Εκκλησίας και του μοναχισμού.

Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται ως πρόσφατα περιστατικά που έγιναν πριν από 8 και 10 χρόνια. Όμως το φαγητό που σερβίρεται από το «ΕΘΝΟΣ», όσο και να το ζεσταίνεις, «δεν τρώγεται».

Ειδικά στο Άγιον Όρος: το ΦΠΑ και η φορολογία δεν ισχύει μέσα στην περιοχή του, ενώ μέχρι το 2010 δεν ίσχυε και για τα εισοδήματα των μονών έξω από το Όρος, ώστε να μπορούν να σημειωθούν οι φορολογικές παραβάσεις που υπονοεί το δημοσίευμα.

Ας πληροφορούνται καλύτερα οι «ειδήμονες» του «ΕΘΝΟΥΣ», πριν σερβίρουν την χιλιοζεσταμένη και άνοστη πια σούπα τους.
Την έλλειψη ενημέρωσης και τα κενά του φορολογικού συστήματος και των ελεγκτικών μηχανισμών κάποιοι θέλουν τα φορτώσουν στις μονές και στις ενορίες, οι οποίες, παρότι φυτοζωούν, προσφέρουν παρηγοριά, βοήθεια και ελπίδα στον πονεμένο άνθρωπο, ενώ οι τιμητές της νομιμότητας - το έχουμε δει αυτό - κρίνουν, επικρίνουν, συκοφαντούν, μπροστά στον απάνθρωπο και άψυχο υπολογιστή.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι άδικα και ασφαλώς δεν τιμούν το «ΕΘΝΟΣ», σε μία εποχή όπου όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε στην ομοψυχία και την αλλαγή νοοτροπίας


alt

Ιδού το θέμα που στο χθεσινό φύλο του το ''Εθνος'' το είχε και πρωτοσέλιδο πασουσιάζοντας το ως ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
Η αξιοπιστία της εφημερίδας δοκιμάστηκε για ακόμα μία φορά.

agioritikovima.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...